Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Maya (Jennifer Lopez) oslavuje 43-tie narodeniny a má jediné želanie – aby po 15 rokoch práce v obchode získala pozíciu vedúcej. Nikdy síce nebola manažérkou, ale pozná svojich zákazníkov a neustále prichádza s novými nápadmi ako vyhovieť ich požiadavkám. Vysnívané miesto však dostane kolega, ktorý má ten správny titul a CV. Napriek tomu, že ju priateľ Trey (Milo Ventimiglia) a najlepšia kamarátka utešujú, že to neznamená koniec, Maya si neverí. Po šyridsiatke sa predsa nedá začínať odznova! Pomôže jej narodeninový darček od synovca – dokonale prehľadný a kompletne vymyslený životopis, vďaka ktorému úspešne absolvuje pracovný pohovor vo veľkej firme. Zdá sa, že Maya stojí na prahu svojej novej kariéry... (Forum Film SK)

(viac)

Videá (6)

Trailer 1

Recenzie (79)

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Second Act" je v jadre celkom okey, no nejde o film, ktorý by som mohol ohodnotiť ako inovatívny alebo kreatívny. Videli sme to miliónkrát, vieme odhadnúť všetko čo sa udeje a poznáme všetky udalosti. Je tu možno jedna výnimka, no to je asi tak všetko.V takom prípade by mali byť aspoň postavy dostatočne dobré na to, aby sme dokázali film pozerať. A myslím si, že nie sú najhoršie. Aspoň teda väčšina. Jennifer Lopez je okey. Neponúka toho moc, ale nie je otravná. S výnimkou jednej scénky, kde to vyzeralo, ako keby sme sa z filmu presunuli do hudobného klipu je v pohode. Jej kamošky sú typickou ukážkou amerického filmu, kde majú tvoriť komédiu. Nie sú nejako otravné, no moc z toho z nich nedostaneme. Nemuseli by vo filme byť a o moc by sme neprišli. Vanessa Hudgens je najprv dosť otravná a vyzerá ako Mortiša. Postupne však ukáže, že vie byť aj viac civilná a je okey. A potom tu máme ešte dve nové asistentky JLo. Ariana je celkom vtipná a má šarm. A má svoje momentky. Na druhú stranu Hildy... to je trošku iná story. Jej hlas je otravný, jej dialógy ma nebavia a celkovo je vysoko predvídateľné kam sa jej postava posunie. A to je aj celkový problém tejto story. Je vysoko predvídateľná. Vieme všetko čo sa stane, kedy sa to stane a možno iba je tu jedno prekvapenie v tom ako sa to stane. Čo sa humoru týka, tak v pohode, no s výnimkou jednej scénky, kde máme dialógy v mandarínčine tu nemám moc čo pochváliť. Ale nie je tu nič, čo by bolo vysoko otravné alebo stupídne. Vidím to ako film na jedno pozretie. Ak vám to stačí tak si to čeknite. Ale nič výnimočné v tom nehľadajte. Hodnotenie: C+ ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Chtěl bych se nějakým kouzlem dostat do tohoto filmu. Nejdřív bych propustil všechny zaměstnance Franklin & Clarke a natřel jim držku indulonou. Nebo klidně naopak. Záleží, kvůli čemu by hysterčili víc. Podnikavou dívku JLo bych nakopnul de jejího sexy zadku za stále stejné herecké kreace a jejímu partnerovi oholil ten úlisný knír. Té nechutné kamarádce s napuchlými rty bych s chutí dopřál waterboarding s kanystrem bílého vína a zeptal se Treata Williamse, jestli si kvůli své přítomnosti tady trhá vlasy. A na samém konci, snad by se Batman nedíval, zase nakopnul JLo za ty nakydaná moudra. Teda hned poté, co bych si od pusy otřel vlastní zvratky.. Možná ta recenze působí trochu vyšinutě, ale to oni ze mě udělali.. ()

Reklama

Eliott odpad!

všetky recenzie používateľa

Je až k nevíře, jak moc mi byl tento film volný. Humor založený na pádech na hlavu i když to asi byly ty lepší části, jelikož když nikdo nikde nepadal tak dostali prostor nesympatické postavy jako ta asiatka s vědcem, což bylo naprosto příšerné. Co se týče nějakého příběhu tak vše co se ve filmu odehrálo bylo předvídatelné a nevnuklo divákovi ani špetku emocí. Otravný film a ztráta času. 10% ()

Pethushka 

všetky recenzie používateľa

V podstatě by se dalo říct, že je to strašný film. A vlastně si za to můžu tak trochu sama. Že by totiž JLo byla zárukou kvalitní kinematografie se říct prostě nedá. Ale víte jak, není dobrý mít předsudky. A tak jsem to zkusila. A nebýt té nejšílenější "zápletky" s jakou v podstatě bezdůvodně zhruba v polovině filmu přišli, asi bych si řekla, že se to dalo. Takhle ale přemýšlím, jestli do scénáře omylem nevniklo osmileté dítě. Jinak je pro mě tenhle "nápad" nepochopitelnou záhadou. 1,5* ()

Sinecod 

všetky recenzie používateľa

Vlastně vůbec netuším za co 3 hvězdičky. Celý film je nadmíru otravný. Hlavní hrdinka, knír přítele hlavní hrdinky, námět, knír přítele hlavní hrdinky, nejlepší kamarádky hlavní hrdinky, opětovné shledání matky a dcery, knír přítele hlavní hrdinky, Jennifer Lopez, ošklivá Vanessa, prostředí, ten knír, prostě všechno je to nadmíru otravný, ale vlastně mě to neotravovalo. Šla jsem na film s Jennifer Lopez, tak přece nebudu překvapená, že to není na Oskára. Vyškrtla bych celé to shledání matky a dcery, protože to bylo ze všech těch otravných věcí nejotravnější, oholila kníra přítele hlavní hrdinky a víc se soustředila na fakt, že Májka si přivlastnila cizí identitu, protože to mohla být švanda. ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (5)

  • Název filmu se objeví poprvé až před závěrečnými titulky. (griph)
  • V jednej scéne nájde Maya (Jennifer Lopez) fotku s Barackom Obamom a jeho manželkou. Jedná sa o skutočnú fotku, Jennifer sa s Barackom stretla na inauguračnom plese v roku 2009. (Astonko)

Reklama

Reklama