Reklama

Reklama

Cobra Kai

(seriál)
  • USA Cobra Kai
Trailer 2
Akčný / Komédia / Dráma / Rodinný / Športový
USA, (2018–2024), 34 h 9 min (Minutáž: 22–49 min)

Hrajú:

Ralph Macchio, William Zabka, Xolo Maridueña, Mary Mouser, Courtney Henggeler, Tanner Buchanan, Peyton List, Vanessa Rubio, Jacob Bertrand, Gianni DeCenzo (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(6) / Epizódy(60)

Pár desítek let po turnaji, který jim změnil život, na sebe znova narazí soupeři Johnny a Daniel. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (4)

Série 1 (2018) (S01) 

Karate Kid sa dočkal svojho pokračovania a v prvej sérii má zrejme väčšie sympatie väčšiny fanúšikovJohnny Lawrence ako Daniel LaRusso a najmä v záverečnej epizóde sú žiaci Cobra Kai až príliš zmenený. V každom prípade ide o pekné oživenie spomienok z detstva a solídny, aj keď miestami až príliš romantický seriál. ()

Degenerovaný machr (2018) (S01E01) 

Pre jednu generáciu bol karate kid priam kultovou záležitosťou, treba povedať že jeho návrat ma celkom zaujal a rozhodol som sa mu dať šancu. Moje očakávania nuie sú príliš veľké, na druhej strane kto nič veľké nečaká nemôže byť sklamaný a to asi vystuhuje najlepšie prvú epizódu tohto seriálu. Žiadne sklamanie ale ani diera do sveta, celkom milý priemer. ()

Slitování (2018) (S01E10) 

Prerod Johnnyho Lawrencea počas poslednej epizódy bol trochu mimo, nakoľko celý čas bol podstatne kladnejším hrdinom ako práve Daniel LaRusso ale prísľub veľkého návratu senseia a hneď úvodný bod Miguela v záverečnom turnaji zmiernili mierne sklamanie zo záverečnej epizódy. ()

Nejdřív uč stát (2021) (S04E02) 

Chlapci z Netflixu si po nepochybne mnohých pripomienkach uvedomili, že dávať šikanu iba medzi biele a afroamerické deti je rasistické a tak sa medzi trýzniteľmi nového afroamerického žiaka objavili dvaja belosi, jeden aziat a jeden afroameričan. Nechýbali tenisky Vans, ale vzťah Daniel a Johnny to stále drží na nadpriemernej úrovni. ()

Súvisiace novinky

Nový Karate Kid přivítá staré známé

Nový Karate Kid přivítá staré známé

25.11.2023

Legendy z plátna jen tak nemizí, zvlášť když je nostalgie v kurzu. Přibližně za rok a pár dnů, tedy 13. prosince 2024, by měla do kin dorazit nová reimaginace klasiky Karate Kid od studia Sony… (viac)

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (viac)

Reklama

Reklama