Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Miguel pomůže Johnnymu vytvořit dokonalou facebookovou zprávu. Kreese hledá nové členy a Daniel s Amandou se pokouší ukončit provoz Cobra Kai. (Netflix)

Recenzie (5)

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vliv Johna Kreese dál roste, dosáhl svého, ovšem Eli ze svého minulého boje radost nemá. V dojo se navíc objeví noví rekruti. A nebude s nimi žádné slitování. Mnohem odlehčenější je pak Johnnyho snaha zorientovat se v sociálních sítích. Vtipné chvíle. Solidní jsou i flashbacky z Vietnamu, kdy se podíváme na (a máme pochopit) mladého Kreese. Platí, že ve třetí sérii se rozdílnost (ale i podobnost) a desítky let trvající rivalita mezi ústřední dvojkou daří prodávat na jedničku. ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Johny sa pomocou nových fotiek pokúša zapôsobiť na svoju starú lásku z detstva. Miguel robí pokroky vďaka lekciám svojho Senseia. Amanda a Daniel sa pokúšajú zničiť Kobra kai ale Kreese je krok pred nimi. Do Dojo prichádzajú nový členovia, ktorý sú predne podľa jeho gusta. Prevedenie: Scenáristi nám predkladajú Kreesovu minulosť z Vietnamu asi aby sme sa povzniesli nad jeho psychický stav. Johny je extrémne vtipný a Robby si asi už konečne urobil rešpekt v polepšovni. 90% ()

instageek_cz 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Johnny a Miguel jsou zase ta zábavná dvojka, jejich scény v sobě mají takovou tu nevinnost z počátku celýho seriálu, je to super. Stejně tak jsou parádní flashbacky do Vietnamu. Herec představující mladého Kreese se mi napřed moc nezdál, není tam žádná velká podoba, ale nakonec dobrý. Ten účes, některé rysy tváře, jo, sedí to. /// Pro více recenzí a článků ze světa popkultury sledujte na IG profil instageek_cz , díky!:) ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V roku 2018 mal premiéru americký televízny seriál "Cobra Kai". Je to voľné pokračovanie kultového kino filmu "Karate Kid", ktorý bol natočený v roku 1984. Tretia séria bola vyprodukovaná v roku 2021. Obsahuje desať dielov. Dej sa odohráva tridsať štyri rokov po udalostiach, ktoré sa odohrali v pôvodnom snímku. V hlavných úlohách sa znova objavili herci William Zabka a Ralph Macchio. Znova vypukla rivalita medzi Johnny Lawrenceom a Danielom LaRussom. Šiesta epizóda z tretej série nesie názov "Kráľ Cobra" (King Cobra). Johnnymu Lawrenceovi sa na facebooku ozvala jeho stredoškolská láska Ali Mills. Miguel Diaz sa mu pokúsi pomôcť s profilom a komunikáciou. John Kreese hľadá nových žiakov. Chcel len tých najlepších, najtvrdších, najsilnejších. Uplatňuje to, čo sa naučil počas vojny vo Vietname. Daniel LaRusso sa vrátil domov z Japonska. Spolu so svojou manželkou Amandou začnú ihneď podnikať kroky, aby ukončili činnosť dódžó Cobra Kai. **** ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama