Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daniel se na Okinawě setkává se starou přítelkyní – a se starým nepřítelem, od kterého se může hodně naučit. Napětí mezi soupeřícími školami vyústí v násilný střet. (Netflix)

Recenzie (7)

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

„Nemám facebook, zahodil jsem telefon!“ – „Víte ale, že je i na počítači, že?“ Ale ale, ze Sam je rebelka, která ignoruje pravidla a usiluje o návrat Miyagi-Do. Danielova cesta za dalšími technikami a sebepoznáním na Okinawě pokračuje, navíc se potká se starým nepřítelem. Pokračuje rovněž snaha postavit se na nohy. Paní LaRusso drsná. Jestřáb udeřil (ale radost z toho nemá). Právě karate souboje neplatí za hlavní tahák seriálu, když ale přijde jejich čas, prakticky vždy jde o výborně uchopenou choreografii. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Daniel na Okinawe stretne starú lásku aj starého nepriateľa, ktorý mu ukáže že ešte stále neovládol úplne Miagiho umenie. V zábavnom centre zatiaľ prepukne ďalší stret medzi jednotlivými karate gangmi a Jastrab dokáže svoju nemilosrdnosť. Prevedenie: V jastrabovi ešte je niečo dobré. Verím tomu, že sa to ukáže. Hrá iba formu pred skupinou. Tory si evidentne užíva psychickú traumu Sam. Johny a jeho FB sú najväčšími ťahákmi celého dielu. 94% ()

instageek_cz 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Chozen povstal a je skoro až dojemný vidět ho zpět! Za to Eli se definitivně zřítil do pekel a nedovedu si představit, jakým způsobem se vykoupí. Herci jako vždy famózní, duo Johnny & Miguel jsme v takhle dobrý "žák-učitel" formě dlouho neviděli, byť ne všechny metody senseie/léčitele Lawrence jsou tak úplně košér... Vlastně spíš žádný z nich, ale tak je to v jeho případě správně!:)) /// Pro více recenzí a článků ze světa popkultury sledujte na IG profil instageek_cz , díky!:) ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V roku 2018 mal premiéru americký televízny seriál "Cobra Kai". Je to voľné pokračovanie kultového kino filmu "Karate Kid", ktorý bol natočený v roku 1984. Tretia séria bola vyprodukovaná v roku 2021. Obsahuje desať dielov. Dej sa odohráva tridsať štyri rokov po udalostiach, ktoré sa odohrali v pôvodnom snímku. V hlavných úlohách sa znova objavili herci William Zabka a Ralph Macchio. Znova vypukla rivalita medzi Johnny Lawrenceom a Danielom LaRussom. Piata epizóda z tretej série nesie názov "Mijagi-Do" (Miyagi-Do). Daniel LaRusso sa v Okinawe stretol so svojou bývalou láskou Kumiko, ale aj s Čozenom, nepriateľom, ktorý mu strpčoval život. Miguel Diaz je prepustený z nemocnice. Doma podstupuje rehabilitáciu, aby mohol zase chodiť. Johnny Lawrence sa mu snaží všemožne pomôcť. Medzi členmi Cobra Kai a Miyagi-Do sa strhne ďalšia hromadná bitka. Cobra Kai drtivo zvíťazí. ***** ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama