Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daniel se znova snaží prosadit Miyagi-Do, ale Cobra Kai na sebe strhne pozornost. Johnny má podezření, že Kreese nafukuje svoje minulé úspěchy. (Netflix)

Recenzie (4)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Kreese sa začína v Dojo udomácňovať a presadzuje svoju vôľu. Johny ho prekukne. Miagi-Do získava nového študenta. Párty na pláži sa skončí fiaskom, ktoré ale Robie vybaví za pomoci svojho Senseia. Prevedenie: Opäť jedna s tých slabších epizód ktorá iba posúva príbeh ale nič zásadne gulervúce sa v nej nedeje. 70% ()

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jeden se zasekl v letech minulých, až na „stará“ kolena se seznamuje s počítačem nebo Facebookem, je staromódní, má rád staré fláky (ty hudební i filmové), rozsévá moudra po staru (prostě od plic) a když přijde průšvih, zažene ho buď pěstmi, nebo pivem. Báječným kontrastem k Johnnymu je samozřejmě Daniel, uznávaný podnikatel a milující otec. Je samý úsměv, vzor poctivosti. Navíc nechce, aby karate bylo za zloducha. Cobra Kai na sebe nicméně dál strhává veškerou pozornost, Daniel nicméně zůstává trpělivý. Trable mladých (krádež peněženky, vrtkavé přátelství Sam a Aishy) mě nebaví. Chápu, že zápletka se musí nějak rozvíjet, ale… Naopak vliv Johna Kreese sílí. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V roku 2018 mal premiéru americký televízny seriál "Cobra Kai". Je to voľné pokračovanie kultového kino filmu "Karate Kid", ktorý bol natočený v roku 1984. Druhá séria bola vyprodukovaná v roku 2019. Obsahuje desať dielov. Dej sa odohráva tridsať štyri rokov po udalostiach, ktoré sa odohrali v pôvodnom snímku. V hlavných úlohách sa znova objavili herci William Zabka a Ralph Macchio. Znova vypukla rivalita medzi Johnny Lawrenceom a Danielom LaRussom. Štvrtá epizóda z druhej série nesie názov "Okamžik pravdy" (The Moment of Truth). Miguelov spolužiak, ukecaný mudrlant Demetri chce začať trénovať v dódžó Cobra Kai. John Kreese ho však surovo vyhodí. Do Cobra Kai sa hlási mnoho nových žiakov. Jednou z nich je aj mladá, talentovaná Tory. John Kreese sa zdôverí Johnnymu Lawrenceovi aký mizerný život žije posledných desať rokov. O dódžó Daniela LaRussoa nie je žiadny záujem. Jediný kto sa pridá ku Miyagi-Do Karate je Demetri. **** ()

Galéria (22)

Reklama

Reklama