Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svítá, turnaj se blíží a Johnny učí svěřence třetí pravidlo Cobra Kai: žádné slitování. Vrací se známá tvář z minulosti. (Netflix)

Recenzie (7)

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

„Až bude po všem, budeš litovat!“ – „Jako by někdy bylo po všem!“ Tenhle sensei se bez boje nevzdá, ač mnohé prohrál. Finále je tady, ale očekával bych, že si víc pohrajeme s liniemi předchozích devíti dílů. Samotný turnaj, co se akce týče, úplně nestrhne. Navíc jeho klíčová postava (Miguel) se chová jako debil. Nicméně celkově velká poklona. Zázraky se občas dějí. Tvůrci jednoduše vytáhli z původního Karate Kida a jeho pokračování to nejsilnější (staré dobré karate, slušně uchopené postavy) a obalili to dalšími nosnými prvky (včetně humoru) pro svoje mnohem bohatší vyprávění. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Veľký turnaj v Karate All Waley je tu a do finále sa prebojovali Miguel a Robie, ktorého na poslednú chvíľu pod svoje ochranné krídla vezme Daniel aj napriek zisteniu že je to syn jeho úhlavného nepriateľa. Víťaz môže byť ale iba jeden. Prevedenie: Páčil sa mi fakt, že do poslednej chvíle som nevedel koho si scenáristi vyberú za víťaza. Miguel sa nám stáva hajzlíkom a Robie zas poslušným psíkom. Koniec mega. 95% ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prerod Johnnyho Lawrencea počas poslednej epizódy bol trochu mimo, nakoľko celý čas bol podstatne kladnejším hrdinom ako práve Daniel LaRusso ale prísľub veľkého návratu senseia a hneď úvodný bod Miguela v záverečnom turnaji zmiernili mierne sklamanie zo záverečnej epizódy. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V roku 2018 mal premiéru americký televízny seriál "Cobra Kai". Prvá séria obsahuje desať dielov. Je to voľné pokračovanie kultového kino filmu "Karate Kid", ktorý bol natočený v roku 1984. Dej sa odohráva tridsať štyri rokov po udalostiach, ktoré sa odohrali v pôvodnom snímku. V hlavných úlohách sa znova objavili herci William Zabka a Ralph Macchio. Znova vypukne rivalita medzi Johnny Lawrenceom a Danielom LaRussom. Desiata, záverečná epizóda z prvej série nesie názov "Zľutovanie" (Mercy). Miguel Diaz sa definitívne rozišiel so Samanthou LaRussovou. Johnny Lawrence je zlomený z toho, že jeho syn Robby sa pridal na stranu jeho odvekého nepriateľa Daniela LaRussoa. To je však vedľajšie. Dôležité je, že začína päťdesiaty ročník karate turnaja v All Valley a Cobra Kai chce bez zľutovania zvíťaziť. Lenže pozor, pretože niekedy aj víťazstvo veľkú prehru znamená, keď za cenu úspechu, za tebou zostane cesta spálená, keď namiesto súcitu dokážeš len pokrčiť ramená. ***** ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama