Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Johnny se pohádá s Danielem kvůli autu, ale nakonec společně zavzpomínají na staré časy. Kluci z Cobra Kai se chystají pomstít školním hvězdám. (Netflix)

Recenzie (5)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V roku 2018 mal premiéru americký televízny seriál "Cobra Kai". Prvá séria obsahuje desať dielov. Je to voľné pokračovanie kultového kino filmu "Karate Kid", ktorý bol natočený v roku 1984. Dej sa odohráva tridsať štyri rokov po udalostiach, ktoré sa odohrali v pôvodnom snímku. V hlavných úlohách sa znova objavili herci William Zabka a Ralph Macchio. Znova vypukne rivalita medzi Johnny Lawrenceom a Danielom LaRussom. Deviata epizóda z prvej série nesie názov "Iný, a predsa rovnaký" (Different but Same). Bratranec Daniela LaRussoa spolu s dvoma kunpánmi rozbije auto Johnnyho Lawrencea. Ten ich zmláti a plný hnevu sa vyberie za Danielom, aby si to s ním vybavil. Dohodnú sa, že dostane nové auto. Opijú sa a zaspomínajú na staré časy. Johnny sa náhodou dozvie, že jeho syn Robby pracuje v Danielovej firme a že ho aj učí karate. To ich vzájomnú nevraživosť znova vyostrí. Vzťah medzi Samanthou LaRussovou a Miguelom Diazom sa začína komplikovať. **** ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Daniel musí Johnyho odškodniť za auto a tak s ním ide na prevádzačku, ktorá končí spomínaním v bare. Sám Daniel vidí, že Johny to v detstve nemal jednoduché a východiskom z toho kolotoča bolo členstvo v Kobra Kai, ktorá mu nahradila otca. Jej terajší členovia si podali partičku miestnej detskej smotánky na útesoch. Prevedenie: Škoda toto milostného trojuholníka zaujímavejšie by bolo keby Sam skončila s Miguelom ale scenáristi zrejme fandia Robiemu. Jastrab je najviac. :) 85% ()

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

„Dospělí chlapi se budou házet do bazénu!“ Kouzelné. Na humoru tohohle zázračného seriálového návratu do let minulých je skvělé to, že nejde o nucené situace a gagy, ale prostě vycházejí z povah ústředních dvou postav. Romantická linka slabší, projížďka v autě naopak cool. Pánové zavzpomínají na staré časy a znovu nám připomenou, jak se jejich role vyměnili. Zatímco Danny je za vodou nyní, Johnny měl díky otčímovi peníze v dětství. Závěr zase trochu uměloučký. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama