Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daniela zdeptá pohled na nové dojo Cobra Kai. Potom se od Samina idolu Kylera dozví o drsné hádce. (Netflix)

Recenzie (6)

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

„Astma, alergii na ořechy i ostatní bolístky nech venku!“ – „Ale to jsou skutečné zdravotní problémy!“ Johnny je neandrtálec. Střídá práce, chlastá a čumí na staré fláky v televizi. Jaksi uvíznul v 80. letech. Neumí na počítači, o sociálních sítích neslyšel. Teď ale otevírá dojo, disciplíně se přitom bude muset naučit i on sám. Ve svém jediném žákovi probudí hada. Pak se před ním budou všichni třást. Naopak Danny, vlídný otec dvou dětí a poctivý podnikatel, je samý úsměv, dokud neuvidí obávanou značku: Cobra Kai. Nakonec se tihle dva po pár „nedorozumění“ potkají po mnoha letech na tatami. Je úžasné vidět, jak tvůrci vzali z úvodní trilogie jen to smysluplné (staré dobré karate, slušně uchopené postavy) a obalili to dalšími nosnými prvky pro svoje mnohem bohatší vyprávění. Mimochodem skvělá hudba. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Dany, ktorý sa javil ako kluďas vybuchne. Jednak kvôli rodinným problémom a jednak kvôli návratu Kobra Kai dojo do mesta. Prevedenie: Bola iba otázka času kedy sa predstaví aj Johnyho protivník a som rád že sa toho ujme pôvodný karate kid - Ralph Macchio. 80% ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V roku 2018 mal premiéru americký televízny seriál "Cobra Kai". Prvá séria obsahuje desať dielov. Je to voľné pokračovanie kultového kino filmu "Karate Kid", ktorý bol natočený v roku 1984. Dej sa odohráva tridsať štyri rokov po udalostiach, ktoré sa odohrali v pôvodnom snímku. V hlavných úlohách sa znova objavili herci William Zabka a Ralph Macchio. Znova vypukne rivalita medzi Johnny Lawrenceom a Danielom LaRussom. Druhá epizóda z prvej série nesie názov "Udri prvý" (Strike First). Johnny Lawrence sa po stretnutí so svojim starým sokom Danielom LaRossom rozhodne zmeniť svoj život. Prestane sa utápať v alkohole a depresívnych spomienkach na minulosť a obnoví školu dódžó karate Cobra Kai. Začne trénovať svojho prvého zverenca, stredoškoláka Miguela Diaza. **** ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama