Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aethelflaed s Uhtredem doufají, že se k nim přidá Eduardovo vojsko. Spojili se s Velšany a čeká na ně bitva u Tettenhallu s Knutovou tisícihlavou armádou. (Netflix)

Recenzie (4)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

No, tak sláva! Předchozí epizodu jsem patřičně ofrflal, ale tentokrát jsem neměl důvod ke stížnostem. Tvůrci si vzpomněli na to, co točili v předchozích sezónách, a ponořili se až po kolena do brutálního středověku. Intrikování a boj o moc teď probíhaly mezi poletujícími částmi lidské anatomie, a hned to mělo jinou šťávu:-) ()

Ironfood 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Krvavé bitvy jsou sice fajn věc, ale přece jen by se ze všech významnějších postav včetně žen nemusely stávat bojové stroje schopné čelit pěti nepřátelům najednou a tři z nich sejmout jednou ranou meče:-) ()

Reklama

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Uthred vybabre s dánskymi dobyvateľmi lžou, Pyrling sľubuje waleskému kráľovi nemožné a kráľ Mercie je riadne nahnevaný na ambiciózneho pobočka, ktorý mi konečne povie pravdu. Bitka prinesie to, na čo sme všetci čakali. Konečne poriadne napätie, zjednotenie všetkých upovedomených, ktorí postupne prichádzajú biť Dánov. Aj kráľ Mercie plní svoju povinosť. Edward prichádza ale posledný a jeho pýcha to nevie predýchať. Pomsta Cnutovi ponúka vynikajúci súboj v lese so zbraňami, ale aj holými rukami. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (1)

  • Bitva o Tettenhall, která byla v tomto díle zpracována, se odehrála 5. srpna 910. O jejím průběhu se neví mnoho, nicméně si prokazatelně vyžádala několik tísíc obětí. (slipknotfan)

Reklama

Reklama