Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alfredovo zdraví je podlomené a obává se o svůj odkaz, tak posílá Uhtreda postavit se nové hrozbě: nelítostnému dánskému válečníkovi Bloodhairovi a jeho čarodějce Skade. (Netflix)

Recenzie (2)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"I am Uhtred, son of Uhtred...", tak tuhle větu u mě dokáže přebít jen: "I´ll be back!". Uhtred je po roce zpět a evidentně se vrátil v plné síle, čekal jsem, že se v první epizodě třetí sezóny povede mnohem víc řečí, ale tvůrci vůbec nešetřili s akcí, příběh měl výborné tempo, středověká atmosféra byla skvělá a já jsem se mocně bavil. ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Močiar, krivé konáre a čarodejnica, ktorá má vidiny Ragnaroku. Opäť nejaká tá mystika, teraz už na začiatku série. Jeden nešťastník sa na ňu pozrie a tak ho ona zabije veľmi krutým spôsobom – pred vstupom do Valhally mu zoberie ruku, oči aj jazyk. Všetci muži ostávajú otočení, kým nezvestuje slovami a svojou krvou vodcovi, čo videla. Predpovedá Alfredovu smrť a vodca, Bloodhair ako obetu zabije koňa a zmáča si jeho krvou vlasy. U Alfreda je to ale pokojné. Jeho syn, Edward, sa nechá učiť Uthredovmu šermiarstvu. Haestan, Siegfriedov poskok, teraz donáša Alfredovi. Na začiatok zaujímavé, ale v rámci prípravy na bitku sa mi do toho začala vkrádať istá rutina, všetci sme tušili, ako to dopadne a tak sa aj stalo. Uthredov vynikajúci plán opäť vyšiel a medzi Angličanmi nebolo žiadne výrazné napätie. Tým pádom to nie je pre mňa na plný počet. ()

Reklama

Galéria (4)

Reklama

Reklama