Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Ve velkolepé závěrečné řadě donutí Robinsonovy jejich pud sebezáchovy se co nejrychleji znovu spojit a bránit Alfu Centauri před invazí robotů. (Netflix)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (17)

Helo 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Objektivně spíš 3*, protože sem tam se tu pár blbostí našlo (třebaže ve srovnání se svým současníkem ST Discovery jich tady není tolik) a pod tou naleštěnou kapotou je to pořád jen rodinný béčko, jenomže je to zároveň jízda od začátku do konce, se starwarsovskou hudbou a totálně epickým vizuálem (kterej vypadá epicky a krásně OSTŘE i s mým šedým zákalem a 30Hz 4K HDR televizí). ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

UPDATE PO TRETEJ SÉRII: Čo k tomu dodať. Z Lost in Space vyrástol seriál, ku ktorému môžu dobrodružstvá vesmírnej lode Enterprise len a len vzhliadať s obdivom. Po technickej stránke topka, či už efektami, kulisami, výpravou, celkovým dojmom. Castingovo špičkové od prvej do poslednej postavy, samozrejme na čele s Tobym Stephensom, napriek tomu, že hlavná postava je samozrejme Will. Opäť sa putovalo, opäť sme riešili to isté, ale opäť to bolo pútavé, neotravovalo to, ale dokonca to posúvalo ďalej aj samotný dej. Navarenej kaše resp. vaty tu bolo extra minimum. Dostali sme síce neuveriteľný, ale pritom dokonalý vesmírny survival, aký nemá konkurencie, aspoň mňa teda nenapadá. Lúčenie sa s postavami bolo ťažké, pretože toto by som dokázal sledovať xy sezón. Jeden z majstrštykov a to nielen Netflix tvorby ale seriálovej všeobecne. ()

Reklama

Nykrous 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Poslední série zařídila, že nejsem naštvaný, že jsem na seriál začal koukat. Není zde takové množství zvratů, postavy, které mě neskutečně štvaly se staly o snesitelnějšími a konečně!! zde máme zajímavé planety. Začátek série mě hrozně potěšil, protože tak jsem si představoval, že seriál s Názvem Lost in space bude vypadat. Zajímavá a vizuálně přitažlivá planeta, fajn mystery ohledně fortuny a původu robotů. Přidání dalšího člověka do románku bylo dle mého dost zbytečné. Lezení na tu horu a poté vznášení bylo meh, ale jinak moje nejoblíbenější epizoda seriálu. OK to zůstalo i nadále, akorát finále bylo poměrné velký bordel. Stále zde bylo dost chyb, které byly v předchozích sériích. 65-70% ()

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dobre, že je to posledná séria. Horko-ťažko 3*. Zjavne som medzi prvou/druhou a treťou sériou zostarol. Kým prvá séria (a čiastočne aj druhá) ma bavili, pri tretej už som otáčal oči dohora a vravel som si, že som starý na toľké trikové orgie a na trápnu hru tvorcov, aby som sa bál o život hlavných postáv v rodinnom seriáli. To si naozaj mysleli, že si budem myslieť, že zomrie dieťa v predposlednej časti?! Najviac ma na 3. sezóne bavili komorné, „obyčajné“ scény medzi postavami. Keď sa „len“ rozprávali. V daných chvíľach sa ukázala hlavná devíza tohto seriálu: sympatické postavy a skvelá interakcia medzi jednotlivými hrdinami (a azda i antagonistami, zdravím „doktorka“ Smithová). Problém je, že týchto scén je strašne málo a väčšia časť z toho málo pozostávala z young adult, kedy som sa cítil pomaly až nepríjemne, že ako štyridsiatnik sledujem vzťahové peripetie puberťákov (ktoré ale boli pre dej v podstate zbytočné, koniec ukázal, že by sa seriál pokojne zaobišiel bez nich). Stonásobne viac bolo pasáží, ktoré boli trikové a akčné. A to už ma fakt nebavilo, hoc treba dodať, že i v 3. sérii Stratení vo vesmíre zostávajú vizuálnou žranicou. Už som si zvykol, že prvé dve série na logiku skutočne nehľadeli, takže pri pozeraní tretej som sa držal na uzde, i tak ma ale zarazilo niekoľko vecí. To si fakt ROK nikto nevšimol, že miznú obrovské množstvá vyťaženého materiálu? Ak to na Alfa Centauri vyzerá ako na normálnej Zemi, ako je možné, že tam nežijú žiadne zvieratá, ani nič podobné ľuďom, ale len „kvety, ktoré divne smrdia“? Kde počas šplhania mali stany a skafandre? Našťastie tvorcovia vedeli, že 3. séria bude záverečná a tak všetky dejové linky uzavreli. A aby som im nekrivdil, postavy sú stále sympatické, aj keď tentokrát najmä už len Judy a Don West; ostatní sú do počtu. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tretia séria Lost in Space možno nie je tak atmosférická a pohlcujúca ako dvojka, ale je zrejme najfunkčnejšia, prináša množstvo deja, akcie a aj emócií. Will je častokrát na facku, ako aj pátos, ale ak to berieme ako súčasť hry, respektíve žánru detské science fiction, tak je to bez problémov. Tvorcovia si dali záležať, aby fungovalo posolstvo a séria mala správny rytmus a tempo, takže na čo sa sťažovať. Možno by sa dokonca hodilo častí aj desať, toľko sa toho odohrá. Humanitárne myšlienky o pôvodnom nastavení mysle a možnosti sa zmeniť k lepšiemu, čiže paralely mimozemských robotov a ľudstva, povyšujú Lost in Space na viac ako len solídnu televíznu zábavu s dobrými trikmi. ()

Galéria (148)

Zaujímavosti (2)

  • Alfa Centauri je trojhvězda a svou vzdáleností 4,37 světelného roku také nejbližší hvězdný systém od sluneční soustavy. Na obydlené planetě ze třetí série si můžeme všimnout domů z části postavených 3D tiskárnou. (DJMaroko)

Reklama

Reklama