Reklama

Reklama

Série(3) / Epizódy(20)

Recenzie (7)

skaza 

všetky recenzie používateľa

Zase sa mi potvrdilo, že všetko neamerické ma dokáže upútať, pohltiť, zaraziť, šokovať omnoho viac. Neopozerané tváre, veľmi dobre herecké výkony, zabitá wales(ina), príbeh vsadený do neskutočne magickej prírody. Akurát som nadobudla pocit, že v poslednej časti sa s tým veľmi nepárali a vyriešili osud postáv až veľmi jednoducho. Aj napriek pre mňa zvláštnej poslednej časti dávam palec hore a dúfam, že by z toho mohlo byť nejaké iné pokračovanie do budúcna.... ()

vnimatkrasu 

všetky recenzie používateľa

Čarokrásná krajina, mrtvola na maloměstě a policajtka, která už od pohledu netuší, jak se používá deodorant. Hidden je v zásadě docela ok. Jenomže je ok děsně zaměnitelným způsobem. Zarytý milovníky klasickejch detektivek chytne přírodou a občas dobře sednoucíma průpovídkama hrdinů. Ten zbytek unudí k smrti. Jako mě. Po pátý epizodě. ()

Reklama

poppy75 

všetky recenzie používateľa

malý spoiler! :-) krátko po odsledovaní seriálu Hinterland som si pozrela Hidden,pričom okrem podobnosti seriálov v niektorých bodoch je zaujímavá aj herečka Sian Reese Williams,ktorá v posledných častiach Hinterlandu hrala milenku DC Mathiasa a v Hidden priamo vyšetrovateľku,len tak pre zaujímavosť....páchateľ známy od úvodnej scény...veľmi pozerateľné,ale to,čo ma nasieralo aj v anglickej verzii Wallandera,či v spomínanom Hinterlande je to neúmerné rozpitvávanie mindrákov hlavných postáv,v Hidden riešenie rodinných záležitostí dotiahnuté po okraj-napríklad absolútne nechápem,načo bolo dobré venovať toľko priestoru otcovi a predovšetkým sestrám DC Cadi John,nemali špeciálny význam,utlmovali dej,keby niekoľko rodinných scén vynechali,mohli aspoň venovať v závere priestor človeku,ktorý vďaka Johnovej otcovi sedel v base 12 rokov,hoci bol nevinný...DC Vaughn pôsobil celý čas ako trtko a fakt som dúfala,že v závere ho Dylan zraní,možno by sa trtko prebral...aj Dylanovej matke mohli venovať ešte aspoň jednu scénu-prečo bol v nej ten sadizmus-pri spomienkach o zhorenom rodičovskom dome som sa pohrávala s myšlienkou,či ho nepodpálila ako dieťa,ale nevenovali sa tvorcovia tomu-podľa mna by to malo vačšiu váhu-profil matky,než scény s Malinou sestrou u toho týpka...matky jednoducho vedia všetko zničiť a keď sa nimi necháš zlomiť,tak dopadneš ako Dylan,on nemal silu ako ja :-D ďaľšia vec čo ma príšerne iritovala bolo to okázalé neustále fajčenie Cadi John a vec,ktorú som si všimla v ani neviem koľkom britskom seriály -aj keď nemajú novú info,tak poliši si stále dookola omieľajú pred tabulou tie isté fakty až sa už pýtaš wtf? a vzápätí sa smeješ,že aháá.vtipy o policajtoch...v každom prípade to tu má hodnotenie len 69%,ale mohlo by mať aj vyššie...zaujímavá atmosféra.neopozerané tváre,welština,a fascinujúca malá Nia... ()

dalia 

všetky recenzie používateľa

Opět velmi dobrá, napínavá britská detektivka. Velice přesvědčivé herecké výkony hlavně představitelů Dylana, Meg a malé Nii. Velmi se mi líbilo používání velštiny, také krajina a příroda byly působivé. Závěrem mi chybělo nějaké objasnění minulosti Dylanovy matky, očekávala jsem odhalení, že byla zneužívána otcem a stojí nějak za požárem rodičovského domu, vysvětlovalo by to i její a Dylanovo chování. Zvláštní také bylo, že se detektivové na tom mostě nepokusili Dylana zastavit, měli na to dost času i příležitost, byli dostatečně blízko... Nicméně celkově velmi povedený seriál, na případnou další sérii bych se opět ráda podívala. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Špinavé prostredie, hnusné počasie, podivná vyšetrovateľka a ešte čudnejší ľudia. Má to svoju atmosféru, ale tá je väčšia a zaujímavejšia než príbeh samotný. Minimálne tretina celého seriálu je vo welštine, takže bez tituliek sa nedá pohnúť. A nevyhneme sa aj stereotypom o mužoch, ktorí sú tyrani a sú hlavnou príčinou dysfunkčných rodín. ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama