Reklama

Reklama

Sami doma

  • USA Pups Alone: A Christmas Peril
Trailer 2

Zatiaľ čo je Robertova rodina na lyžiarskom zájazde, ich sused si najme dvoch neschopných zlodejov, aby ukradli Robertov najnovší vynález. Všetky šikovné psy z okolia využijú Robertove vynálezy na to, aby zlodejom nachystali krušné chvíle a dom hrôzy. (TV JOJ)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (2)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Vianočná atmosféra, vykrádačka klasiky Home Alone na každom kroku, hovoriace psy, no proste ideálny koktejl pre deti. Teda pokiaľ sú tak malé, že ich v TV zabaví čokoľvek, čo je farebné. Pokusy o humor sú trápne. Postavy sa otravne pitvoria a do toho film tlačí morálne posolstvá. Pustil som si to kvôli veľkému Lundgrenovi, ktorý pôsobí jak keby bol celý čas zdrogovaný od matrošu od jeho miestneho najväčšieho fanúšika a kvôli Robertsovi, ktorý sa mihne v jednej scéne. Príde sa nažrať a doslova sa vysmeje tomu, v čom hrá. No čo už, aspoň si na rozdiel od takého Willisa, užíva hranie v sračkách. Výsledkom je trápny detský film. 2/10. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Brrrr. Nenechajte sa zlákať tými pár známymi menami- s výnimkou Lundgrena, ktorý si tu pripisuje jednu z najbizarnejších a najhorších úloh kariéry a Erica Robertsa ktorý natáča vyše 50 filmov ročne a berie už úplne všetko, ostatní známejší herci sprostredkovávajú len hlasy psov... Napísal by som, že takáto variácia Sám Doma kde prázdny dom pred lupičmi bráni partička hovoriacich psov poteší aspoň tých najmenších, ale je tak amatérska a hlavne hlúpa, že sa obávam že urazí aj ich intelekt. Herci sú preafektovaní a neprirodzení, akože dojímavé momenty a morálne prerody postáv pôsobia neprirodzene, no a duo lupičov predvádza absolútne tragické dialógy, nemá medzi sebou ani minimálnu chémiu, potkýna sa na rovnej zemi a chová sa ako duo idiotov pričom Harry a Marv z originálnej vianočnej klasiky pri nich inteligenciou pôsobia ako raketoví inžinieri. Prúser vo všetkých ohľadoch, ktorý na 1* vytlačila scéna s The Dogfatherom Trejom a jeho bandou psov- The Dogfellas. Bez tejto hlášky by Pups Alone u mňa skončili ako jasný odpad. 10% ()

Reklama

Galéria (18)

Reklama

Reklama