Reklama

Reklama

Ukradnutá princezná

  • Česko Hledá se princezna (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Kúzelný príbeh Ruslana a Mily sa odohráva v dobe statočných rytierov, krásnych princezien a zlých čarodejníkov. Ruslan, kočovný herec, ktorý sníva o titule rytiera, stretáva Milu a na prvý pohľad sa do nej zamiluje. Ich šťastie ale nemá dlhé trvanie, hrozivý čarodejník Černomor potrebuje Milinu moc lásky, aby ju premenil v magickú temnú silu. Vykúzli preto obrovský vír a unesie Milu priamo pred Ruslanovými očami. Ten nemá ani tušenie, že Mila je dcérou kráľa. Ruslan sa bez okolkov vydáva na záchranu svojej milej. Podarí sa mu zdolať všetky nástrahy a dokázať, že skutočná láska je silnejšia než akékoľvek čary? (Continental film)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (26)

Jeoffrey 

všetky recenzie používateľa

Taková průměrná pohádka, která nebyla špatná, ale ani nebyla zábavná. Co se animace týká, tak mě nejvíc překvapilo opakované zařazení pohledu z první osoby což například, na rozdíl od již jinými zmíněných zpomalovaček, v kresleném filmu neznám. Bylo to takové zvláštní, občas trochu uspěchané (hlavně ten konec) s příběhem, který by dítě mohl i bavit, dospělého však nejspíš zase tak moc nezaujme. 5/10 ()

aneken 

všetky recenzie používateľa

Vizuální zpracování na slušné úrovni, i když na Pixar to nemá;). Příběhově fajn, ale nějaké zásadní zvraty nečekejte. Trochu mi v tom scházel humor. Ne, že by nebyla snaha, ale fakt povedených vtípků je tam jen pár. Celkově lehoulinký nadprůměr, ale jsem rád, že takový slušný animák mohl vzniknout i na Ukrajině;) ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

"The Stolen Princess" ma nakoniec veľmi príjemne prekvapilo. Nečakal som od filmu moc, no mám pocit, že mi priniesol celkom príjemnú oddychovú rozprávku na sobotné ráno. Má to dobré postavy, má to charizmu a okrem toho to má hlavných hrdinov, ktorí mi boli od začiatku sympatickí a fandil som im. Okrem toho mám pocit, že sa aj animácie na tomto filme dostali na celkom obstojnú úroveň. Nie je to síce Disney kvalita, no má to v sebe kvalít dosť. Vyzerá to veľmi kvalitne. Niektoré scénky sa možno dajú trošku predvídať a vieme ako to nakoniec dopadne, no je to podľa mňa dobrá rozprávka s dobrým dobrodružstvom pre deti aj dospelých. Ak si chcete s deťmi pozrieť rozprávku a neviete čo vybrať, tak toto nebude zlá voľba. Myslím, že si to užijete. Hodnotenie: B+ ()

PenelopaW 

všetky recenzie používateľa

!! POZOR SPOILERY!!! Vizuálně mi to evokovalo Disneyovky (hlavní hrdinka princezna Mila jako by z oka vypadla princezně Anně z Ledového království), ale dějová linka a její zvraty, včetně nadpřirozených postav, poukazují na východní provenienci. Na konci jsem si připadala docela ošizená - čekala jsem větší vyvrcholení, ale porážka Černomora i oživení Ruslana byly hodně rychlé. Pak už se Ruslan jen políbí s Milou a běží titulky... Ačkoli ty byly udělané moc hezky a v podstatě dějově navazovaly - celé byly o jejich svatbě a co se na ní dělo, včetně několika pěkných vtípků. Za mne velmi příjemné překvapení a nelituji, že jsme nakonec v kině nešli na Králíčka Petra. ()

Alementina 

všetky recenzie používateľa

Nechapu, jak takova pekna pohadka tady ma tak nizke hodnoceni, takze ji rada pomuzu do cervenych cisel... Je to vtipny, v neotrelem obalu zabaleno to tradicni klise, ma to spoustu odkazu na dalsi pohadky.. Detem se to moc libilo! A mne jako dospelakovi taky. A jeho ukrajinska pohadka, koukam a smekam. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (1)

  • V čaes 18:08 v originálním znění zazní píseň „Do zirok“ („До Зірок“) od ukrajinského hudebního dua Vremya i Steklo (Oleksij Zavhorodnij, Nadija Dorofejeva), kteří zároveň namluvili hlavní postavy v tomto filmu. (BMW12)

Reklama

Reklama