Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenzie (3)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Vizuálně krásné, výprava naprosto nádherná, parádní barvy, technika filmování prostě úchvatná, ale nad historickým příběhem zde opět musí vynikat romance, když právě ten historický příběh by ve skutečnosti mohl být nosným tématem. Ten vizuál ale aspoň za pár minut sledování stojí, vážně se na to kouká moc hezky. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Indovia dokážu točiť vynikajúce historické filmy, ale toto bolo u mňa akosi trefa vedľa. A pritom tá zápletka bola naozaj zaujímavá a pútavá, akurát to podanie celého filmu mi prišlo také strašne vlažné a ťažkopádne. Ale áno, výprava (kostýmy, kulisy, atď) bola výborná, ale nejako som si nedokázal nájsť sympatiu k princovi Amirovi (Imran Abbas), ktorý na mňa takmer po celý čas pôsobil takým nepríjemným dojmom. Zato slečna Noor (Pernia Qureshi) to bola iná pesnička. Mimochodom, po hudobnej stránke to bolo celkom vydarené, a za to jedno veľké Plus. Každopádne, na viac ako 3* to bohužiaľ nevidím (porovnávajúc s inými historickými filmami indickej kinematografie). ()

Andrea1717 

všetky recenzie používateľa

Pastva pre oči aj uši, skutočne veľmi pekne natočený film o počiatkoch boja Indie za nezávislosť, milovníci klasickej hudby a tanca si tu prídu na svoje. Film je skôr o pozadí boja za slobodu, vykresľuje mladého kráľa ktorý sa vráti do Indie po 20 rokoch výchovy pod krídlami kráľovnej Viktórie, je to dokonalý anglický gentleman, ktorého až láska k miestnej kurtizáne privedie k prezretiu a k boju za vlastnú domovinu. Skutočne je na čo sa dívať, nečakala som, že tento film tak na mňa zapôsobí, predsa filmov o boji za nezávislosť Indie je ako maku, ale tento je natočený z iného uhlu a dokonale. ()

Reklama

Reklama