Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milióny zraniteľných dievčat z celého sveta sú unášané obchodníkmi s bielym mäsom do otrasného sveta sexuálneho otroctva a neúprosne vykorisťované, aby vytvorili zisk vo výške sto miliárd dolárov ročne. To je viac ako celkový ročný zisk spoločností Google, Microsoft, Nike a Starbucks dohromady. Film, inšpirovaný skutočnými postavami z ocenenej knihy „Sex Trafficking“ od Siddhartha Karu, opisuje príbeh troch takýchto dievčat z Ameriky, Nigérie a Indie. Po tom, čo boli unesené prostredníctvom prepracovanej globálnej siete nelegálneho obchodu s ľuďmi, orgánmi a drogami, skončili ako sexuálne otrokyne v nevestinci v Texase. Spoločne sa snažia uniknúť ich zotročovateľom a znovu získať slobodu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (16)

Accuphose 

všetky recenzie používateľa

Co k tomuhle napsat. Chcete dokument? Doporučuju Whores Glory. Chcete něco odpudivého? Pak doporučuju castingy Pierra Woodmana. Pokud chcete příběh, pak tu jsou Princezny. Ale zpět k tomuhle snímku. Děj, zápletka, scény tu působí spíš jako parodie, dřív bych tohle ani nehodnotil, nicméně se mi tenhle snímek nějak dostal na seznam VOD a tak ho hodnotit budu. Zbývá jedna jediná otázka, co tím chtěl básník říci... Možná, aby si dávali rodiče pozor na děti? Každopádně napětí na závěr tomu nechybělo, takže dám jednu hvězdičku, ale na víc to nemá... ()

Pokri 

všetky recenzie používateľa

Film o nedobrovoľných kurvách a sieti bordelov. Silná téma, slabšie spracovanie. Dalo sa to pritom uchopiť dvoma spôsobmi. Ísť na to cez naturalistické zobrazenie násilia a šokovanie à la Srpski film, ktorý je zas o pornopriemysle. Alebo cez rozvinutie príbehu a osobnostných stránok troch ústredných dievčat, vďaka čomu by si k nim divák vytvoril vzťah a ich pohnutý osud a utrpenie ho dojímali. Toto uviazlo niekde na polceste oboch potenciálnych rovín, pričom rozvinutie jednej či druhej by film pozdvihlo. Z hľadiska násilia je to facka sem, facka tam; dievčatá sú zas osobnostne dosť ploché a emočne k nim človek priľnul až na konci. Celé je to navyše v televíznom looku. Na jedno pozretie fajn, ale nič viac. Za ten záver budem ale predsa len pri hodnotení zhovievavý. ()

Reklama

Kushina 

všetky recenzie používateľa

Celý film o bandě nechutných kovbojích, kteří nutí provozovat mladé holky nucenou prostituci a drží je vesměs v zajetí. Neštítí se ani toho je bez lítosti zabít a nahradit, když některá neskáče jak oni pískají. Bití, znásilňování a šikana. Opravdu nechutný film, i když byl podle skutečné události, tak jediné co se mi na něm líbilo, že aspoň některé na konci utekly. 50% ()

kaposlav 

všetky recenzie používateľa

Myslím si, že to je dosť dobrý thriller a len máličko chýbalo, aby som dal 4*. Film je o blbej naivnej blondíne, ktorá skončí v obchode s bielym mäsom. Jediné, čo by mohlo ospravedlniť jej naivitu je jej vek a náboženstvo. Spoluúčasť medzi hlavnými protagonistkami robí Indka a černoška tuším z Nigérie s predsudkami voči cigáňom. To je fakt zaujímavé. Taktiež vo filme hrá Bobby Ewing (Patrick Duffy) :). Ten tam fakt moc nezapadal a pôsobil komicky :). Hodnotenie tu načsfd 55% je nižšie ako by si film s touto témou na motív skutočnej udalosti zaslúžil. ()

solisoli 

všetky recenzie používateľa

Brutálny príbeh o obchode s bielym mäsom. Vždy aktuálna téma, hlavne so štatistikami, preukázané vo finančných ziskoch, ktoré tento druh zločinu prináša. Je absurdné, že ich celosvetové kriminálne a právne systémy nedokážu, už dlhodobo zničiť. Alebo, že by to niekomu vyhovovalo takto? Koľkí počestní, senilní zazobaní vysoko postavení zvrhlíci, ktorí svoje úchylné pohnútky doma nedostanú, potom za astronomické honoráre, pre nich zanedbateľné sumy, svoju úchylnosť, si môžu vybiť na luxusnom mäsku, importovanom z celého sveta. Dobre udržiavané, v diskrétnej izolácii, avšak násilne. Keď tieto naivné obete splnia svoj účel, už nikto ich hľadať nebude. Tento plochý projekt, je len chabá výpoveď, nad niečím, čo môže byť oveľa háklivejšie. ()

Galéria (40)

Reklama

Reklama