Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželia Harriet a Peter Foxovci (Uma Thurmanová, Tim Roth) sú neslávne známi britskí podvodníci. Po tom, čo pri pokeri so šialenou šéfkou podsvetia Irinou (Maggie Q) prehrajú celý jej čerstvý lup, odletia do Los Angeles, aby získali čas a pokúsili sa zohnať peniaze, ktoré jej dlžia. Vymyslia zložitý plán, ako ukradnúť Petrovej bohatej exmanželke Jackie (Alice Eveová) drahý prsteň. Po niekoľkých márnych pokusoch a šialených eskapádach sa dvojici podarí prekabátiť Irinu, oklamať Jackie a šperk konečne získať. Keď prsteň predajú, rozhodnú sa odsťahovať do Brazílie. Pri nástupe do lietadla si ale všimnú vzácny diamantový náhrdelník na krku jednej z pasažierok a zrodí sa nový plán. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (37)

kombajn 

všetky recenzie používateľa

Dobré obsazení, jeden dva povedené vtípky a to je tak všechno. Nevím, zda je lítost nad tím, že se tomu herci upsali, ta správná emoce, kterou chtěl režisér dostat z diváků. Pokud ano, záměr mu vyšel na jedničku. Není to vtipné, není to napínavé, není tam jediná postava, které byste fandili. Opilý Tim je zábavný prvních pět minut. A finální se zmocnění prstene je fakt mimo. ()

Lukoboss 

všetky recenzie používateľa

Řekněme si to na rovinu - J. Oakley je příšernej scénárista i režisér, takže tady je chyba už v základu. Pak nerozumím tomu, co U. Thurman, T. Roth, A. Eve nebo S. Vergara v tomhle filmu vůbec dělají. Museli za to dostat balík, protože jinak si to neumím vysvětlit. Ani bych se nedivil, kdyby T. Roth prochlastal celý natáčení i v reálu, protože to bylo jedno velký utrpení. Tak příšerný dialogy už jsem dlouho neviděl, navíc se všichni chovají jak dementi a neustále mluví sprostě (asi aby to bylo drsný a cool, ale není!). Komedie to není ani za prase, protože těm trapnostem se fakt smát nedá. ()

Reklama

HMTD 

všetky recenzie používateľa

Když jsem se rozhodl, že se na to podívám mělo, to hodnocení přes 40, a známé herce. Jak koukám, tak i hodnocení klesá a blíží se mému názoru na tento film. Mám problém najít pozitivum, jedna hvězda je tam za jedinou scénu kdy jsem se zasmál. Jinak se vlastně nejedná o komedii, spíš o ukázku toho, jak se dá natočit film o dvou individuí, které by neměli při své oblibě v drogách a alkoholu, reálnou šanci daný děj ani prožít. Zkrátka nelogický scénář, a myslím, že herci to dobře věděli, tak se ani nesnažili to nějak spravit hraním. ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Nechápem, ako mohol na tak sračkový scenár pristúpiť akýkoľvek herec, nielen tí skrachovanci, ktorí sa tu objavili. Celkom pekným ženským dával režisér tak umelé vety, že je úplne jasné ako prvoplánovo sa snažil urobiť niečo vtipné, ale zasmial sa na tom len on sám. A vlastne o čom mal byť ten náš názov, že Angláni na úteku? O Brexite snáď? Alebo o britských moreplavcoch? Veď nie nadarmo sa hovorí, že krása anglických žien a kulinárske umenie urobilo z Angličanov najlepších námorníkov. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Ja ti neviem. Vyzeralo to na celkom solídnu čiernu krimi komédiu z Anglicka. To by však otrasný Roth nesmel byť stále naliaty a dofetovaný, dej by musel byť trochu konzistentnejší a celé by to nemohlo pôsobiť takým rozsypaným dojmom. Neviem, ale strašne ma to nebavilo a nenaplnilo očakávania. Slabá 1 z 5 ()

Galéria (162)

Reklama

Reklama