Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bubeník Grim a gitarista Axel, najlepší kamaráti, odmalička snívajú o tom, že sa zúčastnia na Rockových majstrovstvách Nórska. Majú kapelu Los Bando Immortale. Axelov hlas však nie je najlepší – je otrasný. Grim zatiaľ nenašiel odvahu povedať mu to, no keď ich na majstrovstvá vyberú, Grim musí rýchlo nájsť riešenie. Pokúsi sa naznačiť Axelovi, že mu v kapele niečo chýba, lenže Axel to pochopí tak, že ide o basgitaristu. Preto pripravia konkurz, na ktorom sa zúčastní iba Thilda, deväťročná violončelistka. „Basgitaristu“ teda už majú. Z miestneho talentovaného jazdca rely Martina urobia šoféra, ale netušia, že nemá vodičský preukaz. Partia sympatických čudákov sa vydáva na bláznivú cestu Nórskom a za nimi uháňajú rodičia a policajti. (MFFK Febiofest)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (2)

lena60 

všetky recenzie používateľa

Parádní dětský film. Barevný. S pozitivním vyzněním. Road-movie ze severu o splněných snech, odvaze a přátelství. Zahřála u srdce. #Tromsø (Zlinfest 2018). ()

Biopler 

všetky recenzie používateľa

Príjemný hudobný road-movie, ktorý ak by vyhodil epizódy pritiahnuté za vlasy ako svadba či ako návšteva rockovej legendy kdesi v zapadákove, bol by ešte lepšie odsýpajúci. Milo si pomáha prvkami zo známejších filmov (Speed) a dokonca odkazuje aj na postavu Captain America :) ktorý v tomto filme nasáva kdesi v nórskom zapadákove. Pobavila najviac karaoke epizóda, pri ktorej potetovaní motorkári úsmevne všetci svorne pokývkavajú hlavou na znak rešpektu. Štvorica hudobníkov podarená, no ich vraj najznámejší či song, pod ktorým by ste ich mali spoznať by nemusel hneď odkazovať na smrť (Zabi, zomri... tak nejak znel názov), veď táto mládež, hlavne ústredné duo malo, tipujem, 12-13 rokov. Nejde pochopiť prečo sa film nevolá Los Bando Immortale keď kapela nesie takýto názov, ale len Los Bando. Ináč úprimne spravená vecička s pekným zvukom. ()

Reklama

Galéria (28)

Reklama

Reklama