Reklama

Reklama

Moja žirafa

(festivalový názov)
  • Česko Moje žirafa (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Malý Patterson má nezvyčajného priateľa, ktorý má veľké hnedé oči, superdlhý krk, jemnú srsť, volá sa Raf a je to hovoriaca žirafa. Narodili sa v ten istý deň, sú susedia, a sú nerozluční. Keď Patterson oslávi štvrté narodeniny a nadíde čas ísť do škôlky, obaja sa veľmi tešia. V prvý školský deň však Patterson zistí, že Raf s ním nakoniec nepôjde. Žirafy predsa nepotrebujú školu, žirafy vedia všetko, čo potrebujú. Patterson je smutný, no jeho žiaľ z odlúčenia časom pominie a škôlku sa naučí mať rád. Nájde si tam aj nového kamaráta, ktorý sa volá Yous. Raf sa však cíti v zoo veľmi opustený, preto Patterson vymyslí skvelý plán, ako dostať Rafa do škôlky, aby mohol byť naraz s oboma svojimi najlepšími priateľmi. (Art Film Fest)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

hygienik 

všetky recenzie používateľa

Je skvelé, že po X rokoch ČT kúpila nové rodinné filmy. Ale neviem sa ubrániť dojmu, že dali prednosť kvantite pred kvalitou. Či už Nemci alebo Holanďania majú v ponuke oveľa lepšie kúsky. ()

juta 

všetky recenzie používateľa

Tohle se moc nepovedlo, už jméno malého hrdiny je dosti divné a žirafa realisticky také nevypadá a ani se tak nepohybuje. Tohle je spíše a pouze pro děti, které to možná ocení. ()

Reklama

Galéria (14)

Reklama

Reklama