Reklama

Reklama

Můj princ na 100 dní

(seriál)
  • Južná Kórea Baekileui nanggunnim (viac)

Epizódy(16)

Recenzie (4)

albionlady 

všetky recenzie používateľa

Príjemná historická dráma s jednoduchými komickými prvkami. Musím sa priznať, že historické drámy ma viac bavia v serióznom prostredí paláca, kde sa riešia rôzne mocenské intrigy, preto som epizódy, ktoré sa odohrávali medzi "pospolitým ľuďom", po čase aj trošku pretrpela. Ani dedinský humor mi veľmi nesadol (neviem prečo, ale pripomínalo mi to Sims Medieval), už som sa proste nevedela dočkať, kedy to opäť zvážnie :D. Len čo sa hlavná línia opäť vrátila medzi múry paláca, napätie sa zvýšilo o dvesto percent a dočkali sme sa veľmi slušného finále. Oba páry (Won Deuk a Hong Shim aj Moo Yeon a princezná) boli skvelé, dobre sa na nich pozeralo. Ani si neviem vybrať, ktorý z nich ma bavil viac. Dávka neromantickej romantiky v podaní rezervovaného princa poslednú polhodinku zahriala pri srdiečku :). Odporúčam. ()

myname 

všetky recenzie používateľa

„Je mi jedinému nepríjemne?“ Mne teda pri sledovaní tohto seriálu nepríjemne vôbec nebolo, práve naopak - je to super oddychovka. Páčilo sa mi, že sa tvorcovia rozhodli situovať dej okrem paláca aj na dedine, čo bolo popri intrigách v najvyšších kruhoch príjemnou zmenou. Veľmi pozitívne hodnotím aj to, že je v seriáli napriek intrigám veľa (prevažne) vydareného humoru a vážne/uplakané scény sú tu v rozumnej miere. Potenciál seriálu sa využil, nič nie je zbytočne naťahované, dej má slušné tempo. Záver sa tvorcom tiež vydaril, pekne ho prepojili s prvou epizódou. D.O. je síce spevák, no za svoj herecký výkon sa nemusí vôbec hanbiť. Jeho postava princa Yul-a ma bavila najviac a rada si ho pozriem aj v inej dráme. Potešili aj Kim Seon-ho a Do Ji-han (škoda, že ten nedostal viac priestoru). Jediným mínusom je pár očividných logických chýb (napr. postavy tvrdia, že už rok nepršalo, no ťažko tomu veriť, keď je všetko navôkol rozkvitnuté). Z pozitívneho dojmu mi to však neubralo, preto tento seriál hodnotím na výborných 4,5/5. ()

Reklama

RhiannonEsme 

všetky recenzie používateľa

Snad nejpovedenější joseonsky serial, ktery jsem viděla. Obvykle mi v takovych serialech vadi prevleky zeny za muze, kdy i na prvni pohled je videt, ze tohle muz rozhodně neni. I tady se to bez jednoho takoveho prevleku neobeslo, stejne jako bez okate fingovanych polibku a neucinneho tupkani, kdyz je potreba poradne setrit krev :). Nekdy v prvni tretine je serial docela zdlouhavy a na princi je videt, ze to neni herec. Jeste ze tu strnulou a vecne bezvyraznou tvar mel v popisu prace! Komicke sceny jsou ale vydarene a nejednou jsem se zasmala i nahlas. Urcite bych doporucila milovnikum serialu z tohoto historickeho obdobi! ()

TedyM 

všetky recenzie používateľa

Povedený historický seriál, kdy se z mimoňského prince stává normální člověk :) Přes počáteční krveprolití (už si začínám u historických seriálů zvykat) je pak seriál velmi vtipný, obzvlášť ve vesnickém prostředí. Princovo "Jsem jediný komu je nepříjemně?" je prostě boží :) Osudová láska a předurčení samozřejmě nemůže chybět. Jediné co mě trochu mrzelo byl takový nemastný-neslaný konec a osud druhé dvojice. Představovala bych si ho jinak, ale to už je jen detail. Seriál doporučuji! ()

Galéria (300)

Zaujímavosti (1)

  • K seriálu nazpíval píseň „Cherry Blossom Love Song“ Chen, který s D.O. působí ve skupině EXO. (kklepkaa)

Reklama

Reklama