Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý automobilový pretekár Sam Munroe (John Travolta) žije v malom mestečku so svojím synom Camom (Toby Sebastian), nádejným pretekárom, ktorý nemôže preraziť z dôvodu nedostatku peňazí otcovej stajne. K Samovej veľkej nevôli prestúpi Cam do tímu jeho odvekého rivala Linskyho (Michael Madsen). Sam si preto obnoví svoju pretekársku licenciu a rozhodne sa ukázať svoje kvality v súboji so synom priamo na pretekárskej dráhe. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (19)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Tento film mi pripada jak keby ho vyprodukovala nejaka muzska obdoba Hallmarku. Proste taky nenarocny film zo zivota pre chlapov, ktory momentalne nemaju chut na film v ktorom vsetko vybuchuje, ale nebudu sa pri nom citit zženstile, kedze tam su aspon rychle auta. Skoda len, ze pribeh je tak oobohraty, ze by ste jeho koniec odhadli po piatich minutach a ani kym sa k nemu film doplazi, tak to nie je prilis strhujuce. Vsetci herci maju svoje lepsie chvile kariery za sebou. Travolta pôsobi ospalo. Madsenovi cez ten jeho chraplak uz nie je vôbec rozumiet, ale aspon nehra beckoveho zaporaka, ale len nesympatickeho cloveka s ktorym Travolta superi. Vztah medzi Travoltom a jeho synom na ktorom mal film stat je taky nemastny neslany. Vlastne jak cely film. Pri nejakej inej cinnosti sa to raz da zvladnut, ale ak to neuvidite, tak o nic nepridete. 5/10. ()

mimozakon 

všetky recenzie používateľa

eeeeaaaH, zápletka, která tady byla už tolikrát. Táta hrdina závodník, syn rebel, mezi nimi zlá krev a tak jde k protivníkovi. Ten má ale pifku na taťku a tak mladého zchromí. A nakonec happy end. A celé v protsředí v naších končinách nezajímavého dirt racingu. Závodí se na "běžecké" trati kolem hřište. Úplná zábava. ()

Reklama

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

V skutočnosti je to za slabé tri hviezdy, je to totiž skrz naskrz bitka medzi fádnym priemerom a slabým podpriemerom. Čo to ťahá do aspoň slušnej pozerateľnosti je jednak John Travolta, ktorý jednoducho vie, nech naňho kydajú kvôli veku všetci a jednak kamera a výprava, ktorá je fakt na úrovni. Vidieť z toho len trailer alebo statické obrázky, tak uverím tomu, že je to o úroveň vyššie. Čo tomu podráža nohy, tak neskutočne priveľmi krátka stopáž a neskutočne priehľadný a absolútne neprekvapivý scenár. John s Michaelom by toho zvládli ďaleko viac, keby mali komu, o čom a ako hovoriť. Škoda. Inak to bol správny správny film so správnym technickým spracovaním zo správneho "vidlákova". 49% ()

sedm.1 

všetky recenzie používateľa

Ačkoliv celý tento film nelze označit za nic jiného, než za mimořádně jednoduchou, tuctovou a předvídatelnou podívanou, s poměrně plochými postavami a závěrem tak naivním a kýčovitým, že by si nejeden ukroutil hlavu, tak já musím přesto hodnotit pěknými, průměrnými třemi hvězdami, jelikož mám jednak slabost pro charisma a vůbec i herectví Johna Travolty, který v tom zde navíc nezůstal sám, protože i další postavy a jejich představitelé jsou sympatičtí, a to ani nemluvě o krásné „skorodůchodkyni“ Shanie Twain, jednak celý ten příběh pak ubíhá opravdu velice svižným a nenudícím tempem, a jednak tu kupodivu dobře při vyhrocenějších dramatických scénách působily emoce, při závodech napětí a v neposlední řadě mě oslovila i vážně fungující atmosféra. Zásadní výtku mám tak snad jen k odporně přehrávajícímu a odpudivému Madsenovi a k již zmiňovanému teatrálnímu vyústění, které by nepřesvědčilo svou hloupostí snad ani toho nejoptimističtějšího naivu, to bylo jako vážně už přes čáru snesitelnosti. I tak ale opakuji, celkově se jedná sice o snímek více než nenáročný a šablonovitý, ovšem čas u něj strávený v žádném případě nepovažuji za promarněný, mě to přišlo jako velice příjemná podívaná, co rozhodně nezkazí den. ()

lamps 

všetky recenzie používateľa

Nebyla to sice vyložená filmařská muka, ale příběh je zkrátka šíleně šablonovitý a povrchní, emoce nefungují a najít něco originálního, co by stálo za skutečnou pochvalu, se zdá být těžší než sbalit Shaniu Twain (která je zde mimochodem docela zbytečně) v dobách její největší slávy. Alespoň pro pamětníky oné doby má nějaký význam se na film podívat, byť pod hrozbou nenávratně ztraceného času. 35% ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama