Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Je mladý, bohatý a úspešný. Ona je vášnivá, odvážna a láskavá. Každý z nich je z iného sveta a napriek tomu cítia, že k sebe patria. Cesta k láske býva len zriedka priama, avšak ak je to tá pravá, stojí za to bojovať o ňu.
Nový denný seriál Kukučka divákov zavedie do malebného kraja, ktorý stelesňuje všetko to, čo si človek predstaví pod pojmom domov. Je to miesto, kde sa vracia aj po dlhom odlúčení a vie, že tam patrí, miesto, kde cítiť vôňu chleba. Aj v tom najideálnejšom svete však existujú ľudia, ktorí chcú iným ublížiť alebo ľudia, ktorí stratili niekoho blízkeho. Ale takisto je tento život plný humoru a veselých historiek zo života bežnej slovenskej dediny.
Kukučka je príbehom o rodine vo všetkých jej podobách a o hodnotách, ktoré ctí. Zamilujete sa do hlavných hrdinov, budete držať palce „Dávidovi" v boji proti veľkopodnikateľskému Goliášovi, budete dúfať, že ďalší prekonajú bolesť a nájdu šťastie a budete sa usmievať pri pohľade na to, ako čelia každodennému životu ich priatelia a susedia.
Seriál vzniká pod režisérskou taktovkou Matúša Liboviča, ktorý stál ako režisér pri zrode seriálov Búrlivé víno, Chlapi neplačú, Doktori a mnohých ďalších projektov. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (12)

jozko3275 odpad!

všetky recenzie používateľa

Príde jeseň a s ňou ranné mrazy, chladné počasie, kratšie dni a samozrejme "nový" seriál. Tak, ako sa opakuje počasie každý rok, tak isto aj táto debilná šablóna podľa ktorej sa u nás točia seriály. Základ je rovnaký, vyberiem si dvoch, troch nových pekných hercov, nech to nejak vyzerá a doplním to nejakou tou klasikou, kľudne aj zo socializmu. Scénar a dej, s tým si vlastne vôbec nemusím robiť starosti lebo to sa časom nejako dopíše,.. Takže tu sedím v deke s horúcim čajom a pozeram na tento paskvil. Rozmýšlam, či by tá horúca lyžica z čaju nepôsobila na moje oči blahodárnejšie ako to, čo vidím na obrazovke. ()

JohnMiller odpad!

všetky recenzie používateľa

Gratujujem vám Slovenský umelci za to, že tvoríte kvalitné umelecké diela. Áno, musíte z niečoho žiť ale radšej by som bol na chlebe a vode ako v niečom takomto mat prsty. Je to rovnako nerozoznateľné a zlé ako iné Slovenské seriály za posledných 5 rokov (možno viac) Rovnako osvetlené kulisy, herci, dej atď. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Zatiaľ fajn. Pokiaľ si to udrží štandart Horúcej krvi a neskĺzne to do Vína, pribudne pár sympatických hercov a bude to mať tempo, tak to bude fajn. Štart 7. 8. 2015 Markíza. Edit: Kvietik je neschopák, ktorý má tvárovú obrnu podobnú ako Affleck. ()

klúčik odpad!

všetky recenzie používateľa

A je to tu znova ??? Nový seriál - ale opäť to isté ako v iných " fantastických dielach". Tv Narkóza opäť nesklamala.... O hereckých výkonoch škoda hovoriť, je to nulové.... Hodnotím - škoda elektriny... ()

borec999 odpad!

všetky recenzie používateľa

Divoké Kone,Chlapi neplačú,Búrlivé víno, Panelák,Oteckovia,Nový život,Kukučka. Všetko na jedno kopyto, pre mňa strata času a zbytočnosť. 0% ()

chup44 

všetky recenzie používateľa

Skúsil som to a dopadlo to tak, ako som čakal. Stále to isté, len sa to nevolá Panelák, Ordinácia, Víno a pod... Jednu hviezdu za zlatunkú Janu Kovalčíkovú, na ňu sa dá pozerať a trochu aj na hlavnú hrdinku... Inak oničom, prehliadka zúfalých starších hercov, ktorí by aj mohli byť dobrí, no nemajú chudáci do čoho pichnúť a tak musia hrať v tomto. ()

jurajpower 

všetky recenzie používateľa

Nepozerateľné. Napriek tomu som dal 2* za kvalitnú kameru a -malebný kraj, ktorý stelesňuje všetko to, čo si človek predstaví pod pojmom domov. Tvorcovia prezentujú tento seriál ako -život plný humoru a veselých historiek zo života bežnej slovenskej dediny, tak toto im asi nevyšlo. Mali sme sa -zamilovať do hlavných hrdinov, to je tiež mimo. Sledovanie akurát -vyčarilo úsmev pri pohľade na to, ako čelia každodennému životu ich priatelia a susedia. ()

veducinka 

všetky recenzie používateľa

Matúš Kvietik je slabučkým odvarom hereckého umenia svojho deda - snáď sa chlapec časom vypracuje. Zato jeho seriálová partnerka je skvelá. Uvidíme, koľko sérii seriál vydrží. Tipujem dve. ()

Reklama

Reklama