Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Je mladý, bohatý a úspešný. Ona je vášnivá, odvážna a láskavá. Každý z nich je z iného sveta a napriek tomu cítia, že k sebe patria. Cesta k láske býva len zriedka priama, avšak ak je to tá pravá, stojí za to bojovať o ňu.
Nový denný seriál Kukučka divákov zavedie do malebného kraja, ktorý stelesňuje všetko to, čo si človek predstaví pod pojmom domov. Je to miesto, kde sa vracia aj po dlhom odlúčení a vie, že tam patrí, miesto, kde cítiť vôňu chleba. Aj v tom najideálnejšom svete však existujú ľudia, ktorí chcú iným ublížiť alebo ľudia, ktorí stratili niekoho blízkeho. Ale takisto je tento život plný humoru a veselých historiek zo života bežnej slovenskej dediny.
Kukučka je príbehom o rodine vo všetkých jej podobách a o hodnotách, ktoré ctí. Zamilujete sa do hlavných hrdinov, budete držať palce „Dávidovi" v boji proti veľkopodnikateľskému Goliášovi, budete dúfať, že ďalší prekonajú bolesť a nájdu šťastie a budete sa usmievať pri pohľade na to, ako čelia každodennému životu ich priatelia a susedia.
Seriál vzniká pod režisérskou taktovkou Matúša Liboviča, ktorý stál ako režisér pri zrode seriálov Búrlivé víno, Chlapi neplačú, Doktori a mnohých ďalších projektov. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (12)

jurajpower 

všetky recenzie používateľa

Nepozerateľné. Napriek tomu som dal 2* za kvalitnú kameru a -malebný kraj, ktorý stelesňuje všetko to, čo si človek predstaví pod pojmom domov. Tvorcovia prezentujú tento seriál ako -život plný humoru a veselých historiek zo života bežnej slovenskej dediny, tak toto im asi nevyšlo. Mali sme sa -zamilovať do hlavných hrdinov, to je tiež mimo. Sledovanie akurát -vyčarilo úsmev pri pohľade na to, ako čelia každodennému životu ich priatelia a susedia. ()

JohnMiller odpad!

všetky recenzie používateľa

Gratujujem vám Slovenský umelci za to, že tvoríte kvalitné umelecké diela. Áno, musíte z niečoho žiť ale radšej by som bol na chlebe a vode ako v niečom takomto mat prsty. Je to rovnako nerozoznateľné a zlé ako iné Slovenské seriály za posledných 5 rokov (možno viac) Rovnako osvetlené kulisy, herci, dej atď. ()

Reklama

chup44 

všetky recenzie používateľa

Skúsil som to a dopadlo to tak, ako som čakal. Stále to isté, len sa to nevolá Panelák, Ordinácia, Víno a pod... Jednu hviezdu za zlatunkú Janu Kovalčíkovú, na ňu sa dá pozerať a trochu aj na hlavnú hrdinku... Inak oničom, prehliadka zúfalých starších hercov, ktorí by aj mohli byť dobrí, no nemajú chudáci do čoho pichnúť a tak musia hrať v tomto. ()

jozko3275 odpad!

všetky recenzie používateľa

Príde jeseň a s ňou ranné mrazy, chladné počasie, kratšie dni a samozrejme "nový" seriál. Tak, ako sa opakuje počasie každý rok, tak isto aj táto debilná šablóna podľa ktorej sa u nás točia seriály. Základ je rovnaký, vyberiem si dvoch, troch nových pekných hercov, nech to nejak vyzerá a doplním to nejakou tou klasikou, kľudne aj zo socializmu. Scénar a dej, s tým si vlastne vôbec nemusím robiť starosti lebo to sa časom nejako dopíše,.. Takže tu sedím v deke s horúcim čajom a pozeram na tento paskvil. Rozmýšlam, či by tá horúca lyžica z čaju nepôsobila na moje oči blahodárnejšie ako to, čo vidím na obrazovke. ()

Galéria (57)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčelo se na Slovensku v obci Košariská, Šípkové, Brezová pod Bradlom a na letišti M. R. Štefánika v Bratislavě. (ČSFD)

Reklama

Reklama