Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová zábavná relácia, v ktorej si dvaja moderátori - Adela Vinczeová a Dano Dangl - „podajú“ vždy jedného zaujímavého hosťa. Ten bude musieť absolvovať sériu rôznych úloh, skúšok alebo výziev, ktoré ho dostanú do neštandardných a nie celkom komfortných situácií. Diváci sa môžu tešiť na vtipné momenty a reakcie, ktoré vzniknú pod vplyvom nečakaných udalostí. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (12)

Zeduke 

všetky recenzie používateľa

Komplikovaná relácia, v ktorej výber hosťa je kľúčový pre pozerateľnosť danej epizódy - napr. Sajfa bol už tradične nepozerateľný, Zuzana Kubovčíková - Šebová obstojná, no skutočne som sa zabavil asi jedine pri Petrovi Marcinovi (pričom uznávam, že jeho humor je veľmi subjektívny).   Je náročné sledovať niektoré 'okná', ktoré sú absolútne neuveriteľné, vystrojené, umelé, stopercentne trápne a neskutočne umelo preťahované. Navyše obsahovo je to dosť prázdne. Spomienky a chvály blízkych daného hosťa na jeho adresu pôsobia samozrejme neautenticky - asi tak, ako keď vás posadia pred štáb a pýtajú sa vás na vášho blízkeho kamaráta, či kolegu. Celé to pôsobí úplne od veci - ani skrytá kamera, ani grilovanie, ani talk show. Daniel Dangl komickosti nepomáha, pohľady na častý nezáujem prítomneho publika tiež nie. Často pozerateľnosť zachraňuje výhradne postreh a jedinečné komentáre Adely Vinczeovej.   Hodnotenie: 2/5 ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Keď to začínalo, ešte to bolo zábavné. Najmä keď tam bola legenda ako Meky Žbirka. Alebo keď dokonca Kulyho vyskakujúceho z každej konzervy tak prekvapili, že to až dojalo. Od sezóny 2022 totálna tragédia. Bez nápadu, trápne fóry, normálne sa človek hanbí doma pred obrazovkou alebo zíva od nudy. Kobielsky sympaťák, ale scénky nula, humor za mínus 5. Krava Kavaschová, čo pred voľbami 2020 povedala, že si každého človeka, čo volí národné strany, maže z priateľov, tiež nezaujímavá až blbá. A nakoniec chujko Forgáč. Kedysi vtipný, prirodzený človek, dnes zapredaný lízač vládnej junty. Za prachy na hypotéku si drbne vakcínu aj do oka a ostatných by najradšej zadupal do zeme. Zo sympaťáka sa stal magor. Alebo sa len konečne prejavil. Žabiak Dangl s Banášovou si začínajú pozývať len ľudí zo svojho kruhu, relácia upadla, nápady slabé, smiech sílený. Najmä ten od Dangla. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Nechutný mongoloidný debil Daniel Dangl a premúdrelá nosatá čarodejnica Adeľa Banáš Vinczeová nedávno rozbehli na obrazovke dekadentnej komerčnej televízie Markíza projekt "2 na 1". Do každej epizódy si pozvú nejakého celebritného, mediálne známeho, tisíc krát opozeraného trpáka a rozbalila svoju trápnu stupid shit show. Dvaja na jedného. Má to byť vraj zábavná relácia, ale podľa môjho názoru, za ktorým si pevné stojím, je to len nudný, primitívny odpad! ()

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa

No já nevím jak ostatním, ale mě tenhle pořad dost baví. Nejlepší jsou určitě skrytá kamera a očko. Kvalita jde nahotu a dolu podle výběru hostů. Někdy mám pocit, že vyberou jako hosta někoho, kdo si ze sebe vůbec neumí dělat srandu (Kali, Pocisková, Šebová), a jde to pak poznat v těch studiových hrách a rozhovorech. Když je ale výběr lepší (Latinák, Žbirka, Vajda...) tak je to podle mě povedená zábava. Moderátoři jsou takový jací jsou, pokud někomu vadí Danglův styl, tak moc nechápu, proč si to vůbec pouští. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Nie je to úplný odpad, ale nemá to od toho ďaleko. Zopár dielov som si pozrel (len tak nezáväzne), a malo to aj zopár svetlých momentov. Napr. skrytá kamera býva väčšinou celkom fajn, ale inak zvyšok relácie pôsobí väčšinou kvôli neustálemu tlačeniu na pílu (najmä od Dangla) dosť trápne. Ako nevravím, že je to celé úplne zlé, ale ja som skôr fanúšikom prirodzeného dôvtipu a nie takého afektovaného infantílneho "humoru". Menej je niekedy viac (a v tomto prípade to platí 2-násobne). ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama