Reklama

Reklama

Noc Oscarov

(relácia)
  • Česko Oscar 2018 (viac)
TV spot
Publicistický
USA, 2018, 239 min (Alternatívna 90 min)

Réžia:

Glenn Weiss

Scenár:

Megan Amram

Účinkujú:

Jimmy Kimmel (moderátor), Steven Spielberg, Viola Davis, Willem Dafoe, Woody Harrelson, Richard Jenkins, Christopher Plummer, Sam Rockwell, Armie Hammer (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Sledujete naživo 90. ročník odovzdávania najprestížnejších filmových cien z Hollywoodu. Na začiatku každého roka sa pozornosť celého zábavného priemyslu a všetkých filmových fanúšikov uprie na nadchádzajúce udeľovanie Oscarov. Všeobecné očakávania vrcholia priamym prenosom zo slávnostného galavečera, kde sa ceny americkej Akadémie filmových umení a vied (Academy of Motion Picture Arts and Sciences, AMPAS) udeľujú. Milióny milovníkov filmu netrpezlivo sledujú očarujúci ceremoniál, pri ktorom sa rozdeľujú najprestížnejšie ocenenia vo svete kinematografie. Každoročné odovzdávanie Oscarov sa stalo najslávnejšou aktivitou Akadémie filmových umení a vied. Oscary sa udeľujú pravidelne od roku 1929, v roku 2018 budú teda vyhlásené výsledky jubilejného 90. ročníka. V priamom prenose z divadla Dolby Theatre v Hollywoode sa v nedeľu 4. marca 2018 aj diváci televízie Doma dozvedia, ktoré snímky a tvorivé osobnosti si v 24 kategóriách odnesú legendárnu zlatú sošku... Galavečerom bude divákov už druhý rok po sebe sprevádzať americký moderátor a komik Jimmy Kimmel. Rovnaký úspech sa doposiaľ podaril iba hercovi a komikovi Billymu Crystalovi, ktorý odovzdávanie Oscarov moderoval v rokoch 1997 a 1998. Priamy prenos sa bude vysielať vo viac než 225 krajinách a teritóriách po celom svete. Zo štúdia v Záhorskej Bystrici sa divákom Doma bude prihovárať moderátor Roman Juraško, ktorý v štúdiu privíta aj naozaj exkluzívnych hostí – módnu stylistku Zuzanu Kanisovú a herca Mareka Majeského. (TV Doma)

(viac)

Diskusia

PRIDAŤ PRÍSPEVOK
Kodousek

Kodousek (hodnotenie, recenzie)

leila22

Přesně Shape of water je slabší snímek, byla bych spokojená pokud by to vyhrály 3 billboards. Jinak ale vítězství v kategoriích herci určitě spokojenost. McDormand mám ráda už od Fargo je to zajímavá osobnost.

plescher

plescher (hodnotenie, recenzie)

leila22

Už pět let po sobě nevyhrál film který si to zasloužil. Samé non-sence filmy, takže The shape of water není ždným překvapením. Kategorie Nejlepší film již dlouho o ničem vypovídá

Uživateľ ComicBookGuy zmazal svoj príspevok.

Uživateľ Gtados zmazal svoj príspevok.

Uživateľ Gtados zmazal svoj príspevok.

Castrator

Castrator (hodnotenie, recenzie)

Pfff, tak letos to bude nuda. Nejlepší film... pro změnu Spielberg, pro změnu film s homosexuální tématikou, pro změnu Nolan, nějaký to historické drama a nenápadný, ale jednoznačně nejlepší film (Tri billboardy). Pro změnu se bude čekat až do rána, jestli Meryl Streepová dostane další sošku a jestli ji dostane i DDL. No a to bude všechno.

Slabší rok.

Reklama

Reklama