Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jenner Branton (Ross Britz) sa rozhodol, že by nebolo od veci si trošku povyraziť, a tak zatvoril bar a vzal svoju priateľku Amber (Cassie Steele), jej mladšiu sestru Sophiu (Sloane Coe) a ešte jedno dievča z baru na víkendový pobyt na ostrov kdesi v Mexickom zálive. To, že ostrov má dni svojej najväčšej slávy dávno za sebou a neposkytne okrem mora dovolenkárom takmer nič, sa ukáže ako totálne bezvýznamný poznatok, keď sa na jeho pobreží objaví uhynutý žralok, ktorý náhle ožije a zaútočí na nič netušiacich ľudí. Neďaleko ostrova sa totiž nachádza tajné vojenské laboratórium, ktorého zamestnancom sa podarilo vyrobiť naozaj veľký problém... (beso74)

(viac)

Recenzie (18)

Aceboris 

všetky recenzie používateľa

Tak Syfy opäť nesklamalo, opäť som sa dostatočne nasmial a musím uznať , ich žraločie filmy mi vždy zdvihnú náladu . K príbehu partička mladých si vyberie low cost ubytovanie na premenovanom ostrove červená slivka , pôvodne Shark Island . Opäť tu zomrie kopec ľudí , dokonca aj znova ožije čo je v celku zaujímavé , toto som videl naposledy v Toxic shark kde zralok striekal toxický látku na svoje obete a tie sa menili po určitom čase na zombie , tu to bolo po kúsnuti. Za všetkým je šialená vedkyňa , ktora po smrti svojho brata začala pomáhať armáde. Tu sme trošku pri Deep sea 1 . Svoje pokusy skúša na zralokoch . Čo mňa zaujal bol záver ten som nečakal , pripomenulo mi to časť z Walking Dead kde sestra musela spraviť presne to isté . Celkovo zhrnuté na 2/10 pozeratelne , ale hlavne zábavné . ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Zombie shark, titul, ktorý sľuboval podobnú porciu zábavy ako nedávno videní nemŕtvi bobríci (Zombeavers), ostalo však len pri mojom priani. Začiatko v bare, zoznamovačka s hrdinami, bitka natočená na mobil, vcelku svižné presunutie deja na ostrov ešte moje očakávania ako tak naplnilo a potom nastal zlom. Chatrné triky (len ťažko je odhaliť, ktorý žralok je vlastne zombi) a totálne nevyužitie možností (šírenie zombie epidémie na ľudí mohlo byť masovejšie, určite by sa lepšie pozeralo na postavy snažiace sa ubrániť pred nebezpečenstvom hroziacim z vody a aj zo suše) plus postavy, na ktorých divákovi ani príliš nezáleží, úplne potopili celý film. Snáď by sa chlapci z Asylumu dokázali s touto témou popasovať oveľa oveľa lepšie. ()

Reklama

Junys 

všetky recenzie používateľa

Janner se rozhodl že by mohli na víkend vyrazit na výlet na ostrov Red Plum Island. Vezme s sebou Amber (jeho přítelkyně), Sophiu (její sestra) a jednu spolupracovnici (kamarádka) z baru. Když dojedou na ostrov tak po chvilce zjistí že se na ostrově našel mrtvý žralok. Jannes se rozhodne že si udělá s žralokem fotku ale žralok náhle obživne a zabije ho. Horor se sice rozjíždí hned asi po 15 minutách ale ty animace to je strašný. Výstřel z bazuky horší jak animace žraloka, celkově ty animace stály za nic a natož že jí zemřel přítel tak to nebrala nijak vážně. Celkově postavy taky stáli za nic. Dění filmu nic moc. Za mě 1* 10% ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Již samotný název filmu ke mně vysílal signál, že tohle bude další nefalšovaná céčková podívaná. Opravdu nic jsem si od toho nesliboval a vzhledem k nízkému hodnocení na internetu, jsem do toho šel jen s velkým sebezapřením. Poslední dva dny jsem ovšem dostal chuť na pár těchto animal braků, takže jsem se pohodlně usadil k monitoru s pivem v ruce a nechal uplynout něco přes osmdesát minut svého života. Přiznám se však, že toho nakonec ani nelituji. Viděl jsem už i horší filmy, než je tento. Nad logikou scénáře je potřeba mávnout rukou hned po úvodní scéně v baru, což je ovšem klasická šablona těchto céček. Pohledné dívky a především představitelka Bridgette upoutaly mou pozornost na tolik, že jsem si dokonce užíval i klasicky špatné digitální efekty. Vše se totiž nese v dosti humorném duchu a myslím si, že to byl i tvůrčí záměr. Většina úmrtí je totiž dost komická, ale na obranu musím říct, že se zde počtem obětí opravdu nešetřilo. Cákance krve, lidské údy i gumové gore – to vše zde samozřejmě nesmí chybět. Dost mi ovšem vadili herecké výkony většiny zúčastněných a hlavně jejich bez emoční projev. Občas někdo zařval, ale skutečnou hrůzu v očích jste tu neviděli snad u nikoho. Chladnost hlavní hrdinky i přesto, že přišla o své blízké byla strašně nepřirozená. Tento prvek lze však vidět u většiny vedlejších postav. Stačí jedno hovínko ve veřejném bazénu a je z toho větší povyk, než když na ně vyskočil nemrtvý žralok. 30% ()

cariada odpad!

všetky recenzie používateľa

Tady je snad všechno špatně. Debilní herci, primitivní triky prostě "céčko" jak vyšitý. Nejvíc asi bije do očí kdy tam někde na molu kecají že se nemůžou dostat z ostrova a za nima je poměrně rušná silnice plná aut. Hrozný amatérismus, či když holce na molu žralok ukousne hlavu, tak je tak rychlý střih že si to musíte pustit znovu zpomaleně, aby jste to vůbec viděli. Nehledě na to že žralok plave a ani nezčeří hladinu skoro. Neskutečná píčovina. ()

Galéria (22)

Reklama

Reklama