Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ivan, najmladší syn cára Jeremeja, sa vydáva na hrdinskú výpravu s cieľom nájsť stratenú cárovu dcéru Varvaru zo susedného cárstva, do ktorej je už nejaký čas zamilovaný. Na svojej dobrodružnej misii stretne milého ale tak trochu dezorientovaného draka. Ako sa ukáže, Čudo-Judo nie je žiadna príšera, ale malý, neškodný a bezbranný tvor, ktorému musí Ivan pomáhať, ba dokonca ho občas aj zachraňovať z nebezpečnej situácie. A pritom vôbec netuší, že drak Čudo-Judo nie je tým, za koho sa vydáva. Túto zamotanú situáciu zavinil ľstivý dvorný čarodejník Baltazár, ktorý vymyslel rafinovaný plán oženiť sa s Varvarou, získať trón a zosadiť z neho jej otca, cára Ambrosija. Požiadal Varvaru o ruku, a keď ho odmietla, premenil ju na draka Čudo-Judo. Jediný spôsob, ako prelomiť kúzlo, je nájsť niekoho, kto sa do Varvary v podobe draka zamiluje. Tajomstvo kúzla však nesmie byť vopred odhalené, inak sa cárovná okamžite zmení na popol. Ivan nevie, kto sa skrýva v tele jeho nového dračieho spoločníka, ale niečo ho k nemu veľmi priťahuje. Zatiaľ netuší, že čudesný drak nie je tým, za koho sa vydáva, a v jeho tele je zakliata práva tá osoba, ktorú tak urputne hľadá. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

ModryPlamen 

všetky recenzie používateľa

Tento animák ma zaujal z toho dôvodu, že v čase pozretia tu bol v šedej zóne, t.j. pod 10 hodnotení. Takže som nevedel, do čoho vôbec idem. A po pozretí musím povedať, že to nebolo vôbec zlé. Najviac film ťahá organizovaná skupinka bobrov, proste sa mi páčila každá scéna s nimi. A ďalšie postavy sú už klasika, máme tu nebojácneho Ivana, princeznú čo túži po ženíchovi ktorý na ňu nebude slintať, a smutnú dračicu, ktorá sa pripojí k Ivanovi. Príbeh jednoduchý o hľadaní zakliatej princeznej, ale na animák to stačí. Plus scénky u obra a u starenky, ktoré utvrdzujú vzťah medzi dračicou a Ivanom. A ďalšie. Potom tu máme také veci ako vodný kráľ tancujúci na modernú hudbu, klišé kde Ivanovi ukradnú princeznú, totálne nevyužitý zelený dráčik, a aj záverečná pieseň s rekapitulovaním celého príbehu z toho nemôže urobiť 5-hviezdičkový biják, ale na 3 hviezdy to stačí. A za tých bobrov za štyri. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Silnejšie dve hviezdy, ale inak veľký prúser. Dcérke sa to síce ako tak páčilo, ale má osem rokov, takže to berie inak. Pozerávam s ňou veľa rozprávok, brávam ju aj do kina a väčšinou sú to celorodinné snímky, ale toto bol prúser. Pár vtipov viac pre dospelých, pár vtipov totálne infantilných, zlepenec všetkého možného aj nemožného a vo výsledku nič poriadne. ()

Reklama

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Na Rusáky obstojný animák sice je tam  vše od draků, obrů, čarodějnice, zlý kouzelník, mořský král , princezny nápadně podobné Ariel a jejím sestrám, ale pokud to funguje proč ne. I písně se podařily. 80 procent ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama