Reklama

Reklama

Pete a Ellie sa rozhodnú založiť rodinu a vrhnú sa po hlave do sveta pestúnskej starostlivosti. Keď zistia, že ich vysnívané dieťa má dvoch súrodencov, rozrastie sa ich domácnosť cez noc hneď o troch členov! Pete s Ellie sa musia s veľkou dávkou humoru naučiť, čo znamená byť rodičom, aby svojim novým ratolestiam vytvorili naozajstný domov. Do dennej zmesi rodinného chaosu, bezradnosti a neobratnosti, ktorá vŕši jednu chybu za druhou a často speje k neodvratným katastrofám, sa musia naučiť správne dávkovať smiech a hlavne - nikdy nezabúdať na lásku. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (215)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Film sa zlieza po lane menom roky 80. a 90. pričom tomu napomáha aj score od Michaela Andrewsa. Takýchto snímkov vzniká v dnešnej dobe síce dostatok, ale tento má presne to nostalgické štylizovanie rokov minulých. A to sú veľké plusy. Hlavne pre nás deti tej spomínanej doby. A to nehovorím o dostatku kapesníčkov, ktoré si budete musieť v záverečnej dvadsaťminútovke zaobstarať. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Rukopis Seana Andersa je tu jasne citeľný - jeho štýl je úplne nezameniteľný. Čo sa týka tohto filmu, nebolo to nič prevratné, ale zas ani žiadny prepadák. Trochu mi vadila tá prehnaná snaha hry na city, ale Andersov sentiment zrejme nesmie chýbať! Každopádne, jeho humor a štýl mám rád - a v tomto žánri patrí k tomu lepšiemu priemeru. Za veľké plus považujem aj ten sociálny rozmer takýchto filmov, ktoré sa snažia reflektovať súčasné témy - aj keď samozrejme v trochu odľahčenom podaní. Rose a Mark vytvorili vcelku sympatický pár, a detské role boli tiež vcelku dobre obsadené. Trochu viac dramatizácie, o kus menej prehnaného sentimentu a klišé - no a kľudne by to bolo aj na 4*. ()

Reklama

hroubek 

všetky recenzie používateľa

Moc fajn feel-good film, který umí dojmout i pobavit. Vůbec nevadí, že je to trochu předvídatelné, jelikož je to dobře zahrané a funguje chemie mezi herci. Režisér Sean Anders odvedl velmi slušnou práci, a krásně si uhlídal, aby netlačil zbytečně na pilu, a zároveň řekl vše podstatné. Herecky to šlape a i představitelé dětí jsou v pohodě. Pohodový film na večer. ()

NinonL 

všetky recenzie používateľa

Pete a Ellie se rozhodnou adoptovat si 15 letou hispánskou dívku. Jenže ta má dva mladší sourozence. Mladí manželé neumějí vychovávat děti a tyto tři jim ze začátku nic neulehčují. Později, když se jejich vztahy začnou upevňovat, propustí z vězení jejich matku, která se o ně přihlásí. A soud její žádost schválí. Vypadá to, že vše dopadne špatně. ()

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Jako instantní dojímák, který začal tlačit slzičky hned na první schůzce skupiny potenciálních adoptivních rodičů, to nakonec nebylo až tak manipulativní, trapné ani blbé. V dětském křiku a nepořádku či pubertální vzdorovitosti se tato rodinná dramedie nevyžívala a snesitelnou nálož sentimentu uhladila v pozitivní kombinaci s vřelým vtipem i rozumným nadhledem normálních postav, kterým přejete, aby k/v sobě našly cestu/důvěru. Spokojených 65 % ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (3)

  • John McConnell a Maureen Brennan, kteří hraja paní a paní Muskie, jsou i ve skutečném životě manželé. (ČSFD)
  • Natáčelo se v USA, konkrétně ve městech Atlanta a Chicago. (BMW12)
  • Film byl inspirován skutečnými událostmi ze života spisovatele/režiséra Seana Anderse. (ČSFD)

Reklama

Reklama