Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Talentovaný scenárista a veľký fanúšik geológie Josh Kendricks (Matthew Atkinson) je poverený veľkým filmovým štúdiom, aby prepísal scenár pripravovaného katastrofického filmu. Zrazu sa však sám stane protagonistom v nočnej more, ktorá sa stane realitou. Los Angeles totiž zasiahne nečakaná sopečná erupcia. Spolu s jeho idolom, profesorom Irwinom (Harry Van Gorkum) a mladou filmovou herečkou Kat Riversovou (Lexi Johnson), musia rýchlo konať, pretože záhadná nová zlomová línia pri San Andrease spúšťa sériu ničivých zemetrasení, ktoré môžu zabiť tisíce ľudí a ohroziť mesto. Zem sa rozpadá pod nohami nič netušiacich obyvateľov Los Angeles a more roztavenej magmy sa chystá vyvaliť na povrch. Uverí starosta Jones (Eric Etebari) v riešenie krízy nastolené tímom skôr, než bude neskoro? (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (18)

rublik05 odpad!

všetky recenzie používateľa

Postavit film na amatérských tricích, na bandě nesympatických neherců a na extrémně stupidním příběhu, tomu říkám přímo geniální základ pro kvalitní katastrofický film. Upřímně by mě zajímalo, co za blázna poskytne finance na takovou hrůzu. Pro pobavení dobrý, ale jinak je to čistý masochismus. 0/10. ()

Reklama

radek72 odpad!

všetky recenzie používateľa

Další film z odpadových filmů na téma sopka/zemětřesení v LA. Tuctové triky, déčkový scénář, jedno klišé z filmů na toto téma za druhým. Dva drony s raketami Hellfire to vyřeší? Jasně dvě protitankové střely jsou řešením. Škoda, že to ještě nepokropili z kulometu. Jako vždy největší neschopa z oboru má největší slovo, proti němu samozřejmě ten co má pravdu. Mimochodem, uhašení sopky vodou z moře/jezera je totální fyzikální nesmysl ()

ORi_SV odpad!

všetky recenzie používateľa

Tohle je vážně špatný i na 25 let starý film, na rok 2018 je to odpad všech odpadů. Nemá smysl hodnotit více slovy a nějakou konstruktivní kritikou a recenzí a tragické efekty, trapný scénář, ještě horší režii a ještě otřesnější herecké výkony. I 20 minut této filmové žumpy je naprosto zničující zážitek a člověk vážně cítí, jak se mu snižuje IQ. I desetileté dítě by dokázalo dát dohromady lepší film. ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama