Reklama

Reklama

Oteckovia

(seriál)
Rodinný
Slovensko, (2018–2022)

Hudba:

Slavo Solovic

Hrajú:

Vladimír Kobielský, Branislav Deák, Filip Tůma, Marek Fašiang, Zuzana Mauréry, Monika Hilmerová, Oliver Oswald, Mary Bartalos, Natália Puklušová (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(772)

Obsahy(1)

Na Markízu prichádza nový rodinný seriál zo života štyroch mladých mužov – otcov, z ktorých každý zápasí s úlohou rodiča po svojom. Nechýba im zodpovednosť a snaha nájsť si stabilné miesto vo svete matiek, čo prináša množstvo úsmevných situácií. Ich život odzrkadľuje reálne situácie, s ktorými sa otcovia bežne stretávajú. Každý z nich zápasí s úlohou otca po svojom a ako každý z nás majú svoje lepšie ale aj horšie chvíľky. V kritických situáciách sa ale vedia vynájsť a spojiť svoje sily... Ambiciózny rozvodový právnik Alex (Braňo Deák) zažije v živote zvrat, keď mu na dvere zaklope bývalá priateľka. A nie sama, ale aj s jeho synom Maxom, o ktorom dovtedy ani len netušil... Majiteľ pizzérie Vlado (Filip Tůma) je trojnásobný otec. Žije s manželkou Luciou, ktorej občas dáva zabrať. Na fungovanie domácnosti má totiž jasný názor... Veterinár Tomáš (Marek Fašiang) sa práve prisťahoval do mesta s dcérkou Julkou. Tú ako vdovec vychováva sám s pomocou svokry Mariky. Tomáš sa snaží byť dcérke otcom aj mamou a jeho názory občas iritujú ostatných oteckov... Marek (Vlado Kobielsky) sedí na dvoch stoličkách. Má dve dcéry z prvého vzťahu s exmanželkou Tamarou, s novou partnerkou Petrou čaká syna. Svoje deti miluje a každému sa vždy snaží ulahodiť. Bývalá manželka má naňho však ťažké srdce, keďže ju opustil kvôli jej kaderníčke... Seriál Oteckovia je inšpirovaný chilskou predlohou, ktorá je adaptáciou pôvodného argentínskeho formátu. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (36)

Robbi odpad!

všetky recenzie používateľa

Když vám to dnes a denně řve z tabletu max volume, tak se tomu neubráníte. Ale ještě jsem tam neslyšel nic, kvůli čemu bych se přinutil zastavit a poslechnout si dalších pět vteřin. Jak řekl jeden režisérský klasik: slabé, plytké, nedovypointované. Ale co bychom také chtěli, když nám to vítr z hor donesl až z dalekých And. Marně přemýšlím, proč by tohle mělo mít jednu hvězdičku. Tu bych tentokrát nedal ani za odvahu se do tohoto běsu pustit. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Mojej priateľke Evke sa tento televízny seriál hodne páči. Pravidelne ho sleduje a dokáže sa pri ňom aj dobre pobaviť. Pozná všetky postavy, má rada jednoduchý rodinný zábavný formát, dokáže oceniť herecké výkony vrátane tých detských. "Oteckovia" sa jej páčia. Evička je milá, dobrosrdečná, úžasná žena. Je to moja láska, ale tento komentár nepíše ona. Píšem ho ja, starý ufrflaný cynik MM_Ramone. A ja hovorím, že je to poriadna pičovina. Je to stupidný markízacký odpad! ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Správa dňa konečne prišla dnes. Po asi 900 častiach tento kult mäknutia mozgu končí. Pamätám si, ako pred rokmi boli v našom krajskom meste zápchy a dopravný kolaps, lebo štyria pandrláci a ich spratkovia prišli do obchodného centra. Ľuďom z toho mainstreamu pekne drbe. Niektoré reakcie na ukončenie tejto zúfalej kraviny sú naozaj vtipné. Napríklad: "Konečne to končí. Aspoň si ma bude žena po večeroch viac všímať." ()

evulienka3 

všetky recenzie používateľa

Iba 34 % ? Veď je to jeden z najúspešnejších seriálov Markízy...radšej nejdem rozoberať čo som tým vlastne chcela povedať. Ale možno sa mi to len zdá, lebo to sledujem väčšinou len veľmi zriedkavo a aj to náhodou, možno keby som si to púšťala každý deň, vymyli by mozog aj mne.1*pre zopár výborných hercov, ktorý sa zrejme potrebujú nejak uživiť. ()

MichelSmith 

všetky recenzie používateľa

Nebojím sa to precediť ,ale momentálne najpanoramitickejší a najžirnejší seriál v československu! Unikátnosť detského klasa humoru kombinovaného s odrastenými husto variovanými pohlavnými témami dospelej cool recesie ma posacuje napred a vracia späť do puberty,čiže blízkej budúcnosti! ()

borec999 odpad!

všetky recenzie používateľa

ALERGIA. Naozaj na tieto denné seriály o bežnom živote mám alergiu. Chápem, že ťažko pracujúci ľudia ktorí prídu po celom dni domov chcú niečo oddychové a nenáročné, pričom nevadí ak budú umývať riady, hrať sa na mobile či nebodaj ak po 5 minútach zaspia. No ja na druhej strane ak už niečo pozerám, tak sa snažím venovať tomu 100% pozornosť, vnímať a ideálne z filmu/seriálu niečo cítiť. (či už smiech, radosť, strach alebo čokoľvek iné). Ak toto skúsite aplikovať na Oteckov, tak sa z tej nudy a všednosti zbláznite. A ešte niečo. Ako môže niekto súdny tvrdiť, že detskí herci v Oteckoch sú nadaní, nádejní mladí herci? Ako, videli ste niekto Stranger Things alebo hocijakú inú americkú produkciu a tamojších detských hercov? To sú naozaj herci. To, čo predvádzajú tunajšie deti je afektovaný a neprirodzený prejav, z ktorého bolia uši a oči. 0% ()

janesX odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak táto blbosť s týmto konkrétnym scenárom by nebola o nič horšia ak by nemala scenár vôbec. Už by to síce bolo "reality", ale aspoň herci by po celý čas nevyzerali tak že nasilu niečo musia hrať. Tu asi nejaký kamoš dostal sľúbenú zákazku a konečne sa môže pýšiť že prerazil do slovenskej smotánky. Lenže samotná práca ostane až treťoradá. Nevadí, všetci zúčastnení sa budú robiť, že je to dobré, alebo že to nie je až tak zlé a ťuknú si na ďalšiu spoluprácu. No neviem či títo ľudia už potom žijú v akejsi bubline, lebo pre bežného a nenáročného človeka s mierne zvýšeným IQ toto je zlé, je to veľmi zlé, je to odpad, je to horšie ako odpad, pretože vám to predal niekto s naprostou aroganciou. Ako  plesnivú tortu. Ale čo na tom, veď niekto má prácu, niekomu vyšiel kšeft. A má to dokonca aj divákov, však? ()

pistik odpad!

všetky recenzie používateľa

Ak niekde existuje peklo tak ma podobu slovenskych televiznych serialov a hlavny pekelnici su slovenski herci ktori vam az do skonania vekov budu predvadzat svoje herecke vykony a vy budete s nostalgiou spominat na zlate casy ked sa lialo olovo do oci.... ()

MERKATtv 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Keby tento seriál skončil prvou sériou, tak by som dal 4 hviezdy. Lenže vyšli ďalšie dve a tie epizódy nemajú žiadny zmysel a žiadnu pointu. To čo mala prvá séria skvelé sa tu snažia dookola opakovať a pridávať k tomu nové postavy ktoré sa tam nehodia a dej ktorý je doslova o ničom. Je mi ľúto že sa z dobrého seriálu stala telenovela na úrovni ďalších seriálov od markízy... ()

MManual

všetky recenzie používateľa

Úchylná a sexistická propagácia heterosexuality v tej najhoršej podobe; žiadne veľke prekvapenie, že to má na Slovensku úspech. ()

PlysovyMacko 

všetky recenzie používateľa

Rodinny serial, ktory pozeraju aj deti, preto dejove linky maju vychovny charakter, niektore su vylozene trapne.  Napriek tomu sa vacsina zapletiek toci okolo toho, ze si postavy klamu. Postavy oteckov maju kazda iny charakter, aby pokryli vsetky druhy muzov a otcov. Bez velkych narokov na hlboke myslienky, sokujuce zvraty alebo humor sa to da normalne pozerat. ()

iwusha17 

všetky recenzie používateľa

Rozhodne najlepší slovenský seriál. Nepozerala som to od začiatku, úprimne najprv som to považovala za hlúposť ako každý slovenský seriál, no pár krát som náhodne pozrela pár časti a zistila som, že sa dá na tom dobre zasmiať. ()

ariari odpad!

všetky recenzie používateľa

vážne sa nedá pozerať viac ako 3 minúty. Určite obsadili komparzistov a mali málo celuloidového pásu, takže repliky šupli okoloidúcim Záhorákom a ide sa ostrá! O tri...je to v riti..kam až dokáže slovenská filmarina klesnúť.Námet a scenár asi nikdy neexistoval ,skrátka maže sa to rovno na pľaci vrátane strihu, Technika pripomína snímanie z mobilného telefónu , DNO! ()

TheBrain odpad!

všetky recenzie používateľa

Každý kto na tomto seriále akokoľvek pracuje je chudák, jediný kto vie hrať je ten pes. Herecké výkony sú primitívne a tí herci by mali robiť normálnu prácu aby videli, že treba robiť poriadne a nie robotu flákať. Scenár je tak trápny, že som skoro hodil tyčku. Vážne toto by mali zakázať ako film poškodzujúci mozog a dať na čiernu listinu medzi nacistickú propagandu a panelák ()

milhouse86 odpad!

všetky recenzie používateľa

Otec na tom dosť frčí, takže som žiaľ nejaké útržky videl. Scenáristky očividne čakávajú na nejakého tretiaka pred školou, zmlátia ho, ukradnú mu slohovú prácu a tú vydávajú za scenár. Katastrofálne herecké výkony. Dnes som sa dočítal, že oslavujú 500 častí. 500 časti odpadu, dna. Ale nie totálneho. Stála čakám na reality show Nahá farma varí lepšie ožeň ma. ()

Reklama

Reklama