Reklama

Reklama

Rybičky Flip a Flap

(seriál)
všetky plagáty
Japonsko, 2012, 5 min

Obsahy(1)

Spoznajte Flipa a Flapa, dve zábavné a šťastné rybičky, ktoré žijú v malom akváriu. Život však pre ne nie je jednoduchý, stále totiž musia čeliť rôznym prekážkam. Každý z nich má ešte aj inú povahu: Flip je živší, má stále prebytok energie, zatiaľ čo Flap je uzavretejší a uprednostňuje čítanie alebo tvorenie vedeckých experimentov. Vždy sa však snažia navzájom si pomáhať. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

erion26 

všetky recenzie používateľa

Pro nejmenší diváky hezká podívaná. Dítě se zabaví, pohádka splňuje účel. Daleko příjemnější než Mickeyho klubík, který u nás bohužel vyhrává na plné čáře. ()

megacik odpad!

všetky recenzie používateľa

Ťukajúc si na čelo, spolu s deťmi odkazujeme tvorcom tohto megaodpadu (MIKARU ENTERPRISE), že či im náhodou nehrabe. Všetko má svoje limity, aj rozprávky pre deti.  Deťom by sa mala odmalička trénovať predstavivosť a logika, avšak u tohto seriálu očakávajte pravý opak. Ryby, často vyťahujúce z vrecák brokovnice, autá, vlaky, tanky, postele, lanovky, domy, kadečo divné, sa správajú často militantne, a naschváľ "hazardujú" so svojim animovaným životom, a občas(až veľmi často) dávajú zlý príklad, t.j. správajú sa presne tak, akoby sa človek správať vôbec nemal....militantne, agresívne....  Radi spolu s deťmi pozeráme milé i rozumné seriály a rozprávky, ale tento seriál určite medzi tie rozumné nepatrí.  Nájdu sa aj celkom inteligentné časti, ale je ich málo, tvorcom asi došla predstavivosť, a vôbec netušia čo je pre malé deti vhodné a čo nie.  Už keď sa ma malý syn pýta, ako je možné, že sa rybe zmestí do vrecka delo, tak už asi začínate tušiť, o čom to asi nebude.   Do toho to "ozvučenie", ktoré je len náhodným generátorom asi pätnástich hlúpych zvukov. Fakt sa tomuto seriálu vyhnite, keď nechcete, aby malo Vaše dieťa narušený zdravý vývoj. A horeuvedený popis tiež nekorešponduje s obsahom. Zábavné a šťastné by mali byť tie rybičky, ale očakávajte pravý opak...trápne a nešťastné, možno mali tvorcovia taký život, tak to premietli do tohto seriálu. ()

Reklama

Reklama