Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy a Emily sa zblížia. Monica a Kayce prežívajú výnimočné chvíle. (SkyShowtime)

Recenzie (5)

LachtanShows 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po velmi dlouhé odmlce epka, co šlape ve všech svých koutech a zákoutích a přináší solidní finále, v němž nechybí skoro až šokující momenty. Karty jsou momentálně rozdány slušně, Bethina cesta za likvidací jedné obří společnosti je absolutním highlightem sezóny. ()

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jamie má podle svého biologického otce na svou rodinu množství trumfů. Duttonovi u stolu pokecají o prostatě, a i když je to celé zatraceně na sílu, je to díky hercům fajn („Život je dostatečně těžký, nemusíš tomu napomáhat,“ vyslechne si třeba Beth). Závěr zase hodně cool, ale uvidíme, zda nešlo jen o bezvýznamnou epizodku, která měla ukázat, že Taylor Sheridan akci pořád umí. Jsem „samozřejmě“ rád, že Jimmy nedrží v ruce jen koňský pohlavní orgán. Ale právě proto pořád platí, že děj by se v případě sérií dal bez větších obtíží vtlačit zhruba do sedmi epizod. ()

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ďalší skvelý 1883 flashback čo je za mňa topka. História sa opakuje naprieč storočiam, správni chlapi padajú v boji proti zločinu. Policajná linka bola už aj tak zabudnutá, zrejme niekto dostal novú ponuku v inom seriáli 🤔🤷 Beth rozbieha vlastnú hru proti Equities a hippies musia schytat jednu za tím. A že to nebolo len jemné postrčenie. Niekto dal tip médiám. Možno nejaký hippie. Jimmy skóruje, v Amerike sa ženy ponúkajú aj samé. Minimálne vždy v tomto seriáli. Jamie má dať call na Johnov bluff. Ripa prekvapujú rodinné pomery v jedálni. Možno on bude práve tým chýbajúcim prvkom ktorý prinesie mier. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama