Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beth konfrontuje nového hosťa svojho otca. Kayce a jeho rodina si hľadajú nový domov. (SkyShowtime)

Recenzie (6)

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jimmy vyzerá strašne staro a strhano. Kiež by sa naučil lasovať ešte na domácej pôde. Jamie zisťuje pravdu o otcovi a nedokáže mu čeliť. Napokon si zaslúži spoločnosť Beth. Škoda že z neho spravili takú trosku, poloha nekompromisneho právnika mu dosť svedčala. Lloyd a Walker idú do finále, v ktorom nie sú žiadni víťazí. Pred finále si dajú obaja instantné heal up ako v hre a ide sa na round 2. Kid zistí čím chce byť keď vyrastie. Good for him. Kacey a Monika nerobia nič, čistá vata. Rainwater si prišiel natočiť jednu scénu a šiel domov. Ženské to majú spočítané. ()

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Upřímně si nemyslím, že by se rozjelo nějak moc linií, respektive ano, ale poutavých je jich pramálo. Protože se už opakujeme nebo točíme v kruhu. A tenhle díl je toho jasným důkazem. Jimmyho kovbojská linie mě nebaví. Piper Perabo se snad nestane jen další nezajímavou vedlejší postavou. Will Patton už odkryl všechny své karty. Rvačka mezi Lloydem a Walkerem, která musela přijít, se krapet nevyvedla. Ono mít den předtím nůž zabodnutý těšně nad plící... Ale no tak. Ano, do překrásné montanské přírody bych vyrazil hned, za mizerný dějový spád už by si ale tvůrci zasloužili zatahat. ()

liskam 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jestli si celá čtvrtá sezóna udrží tuhle úroveň. Jako že asi udrží. protože už jsem vyděl sedmičku, a ta taky jede bomby. Absolutně netuším, kam by mohli posunout pátou sezónu. Ta totiž být musí. V téhle se rozpracovalo tolik věcí, že to za 3 díly nikdo nemůže kvalitně uzavřít... 95% ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama