Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Koordinovaný útok na Duttonovcov pokračuje, pričom všetci hľadajú odpovede. (SkyShowtime)

Recenzie (14)

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Spoilery. Koniec tretej sezóny pripadal šokujúci asi len naivným ľuďom, keďže bolo "asi" jasné, že keďže bude štvrtá séria, všetci musia prežiť, aby v nej mohli hrať, pretože ak by zomreli v tretej, o čom by bola štvrtá? o Mackovi Pu? Asi nie, však. Takže postavy, samozrejme, prežili. Ku cti Taylora Sheridana každopádne nepochybne slúži, že ich síce nezničil ani tak fyzicky (hoci...), ale psychicky ich doslova zdevastoval. Následky sú vec, s ktorou treba v jeho scenáristických svetoch rátať. Veci, ktoré sa stali, sa nezabudnú, je s nimi neustále nejakým spôsobom pracované a každá akcia vyvoláva protireakciu. Prvá epizóda 4. série je taká razantná, že by som ju nemal problém označiť za jeden z najsilnejších seriálových začiatkov za posledné roky. Nie najrazantnejší. To nie. Ale jeden z najrazantnejších? Určite áno. Drsná scéna strieda scénu intenzívne emotívnu a hoci je mi jasné (keďže štýl Taylora Sheridana už X rokov dôverne poznám), že postupne tempo spomalí, niečo mi hovorí, že nie až tak, ako v predchádzajúcich sezónach. Oceňujem tiež nečakaný flashback súvisiaci s prequelom 1883, čo je dosť zaujímavé z časového hľadiska, keďže 1883 malo premiéru až po premiére štvrtej série Yellowstoneu. ()

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

„Co zabíjí tvého otce?“ – „21. století!“ U předchozích sériích jsem zmiňoval/možná vyčítal vlažnější rozjezd, což se v případě té čtvrté rozhodně říct nedá. Tvůrci nechali řádně rozkopnuté dveře a koordinovaný útok na rančerskou rodinu pokračuje, a zatímco jízlivá dračice Kelly Reilly potřebuje cigáro, její otec má v těle několik děr. A nebude to jediná ztráta. Ve třetí sérii zoufale nevyužitý Josh Holloway měl pro tentokrát alespoň solidní dojezd. Skvělý start. Snad se nebudeme u jednotlivých charakterů (zase) motat v kruzích. Výstup Beth u umírajícího otce, který to přepískl s heroinem, je skvělý. A nejen ten. ()

liskam 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V rámci žánru "Drama/Western" Jsem viděl naprosto precizní práci všech od posledního komparzisty po režiséra! Pokud si tahle řada udrží takhle nastavenou laťku, bude to v rámci seriálové tvorby jedna z nejlepších sezón "ever"! Za mě jasných 100% ()

zsn 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Miluji tuhle rodinu a chci do ní patřit. Ta vášeň, bojovnost a síla, je inspirativní. Nejvíc člověka fascinuje, jak jsou prachy, dá se vyřídit vše. Vrtulník uprostřed ničeho, jen aby se podchytila každá minuta, kdy lze zachránit starého, na cedník děravého Costnera. A nejlepší bylo to: "Nechám ti tady hovězí" :-D Živé Jerky. ()

LachtanShows 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

I když jsem čekal ještě větší nálož, rozloučení s postavou Joshe Hollowaye mi fakt udělalo radost a třebaže vím, že se teď zase poleví, Yellowstone mi svým způsobem chyběl a musím se mu zas věnovat víc. ()

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dej začína nie bezprostredne po útoku, ale po prebratí Johna z kómy. Toto dáva tvorcom nové možnosti, čo oceňujem. Beth vybuchla bomba do ksichtu ale má len Cruisovskú čiaročku na líčku, how cute. Viac zranená je na chrbte. Je to taká barlička, predsa nemôžeme herečku maskovať stále nanovo. Za mňa asi také uveriteľné ako Tateova streľba s brokovnicou predošlú časť. Beth pozná všetko ale nedokáže rozlíšiť 14 a 17 ročného lol. Nedôveryhodné. Rainwater zisťuje ako sa dáva dokopy crew, po staru, indiánsky. Žádnej strejda. Jimmy zmeškal celú akciu, lebo srdiečko v nohaviciach. Kayce je vo full comando rauši. Meggy, máš padáka. Predvídateľné. Holland našiel hada. Čakal som nejaké prepojenie na tajný cintorín z flashbacku. Speaking of, na flashbacky z 1883 som sa už dlho tešil keď som počul že už ich konečne vedia prepojiť. Medzigeneračnym príbehom veľmi sadnú. ()

Reklama

Reklama