Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kayce si zvyká na svoju novú úlohu na ranči. Hrozí, že článok odhalí Johna. (SkyShowtime)

Recenzie (12)

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Stejně jako u první série divák po pilotu očekával, že ho hned pohltí a donutí si pustit další díly. Zase je to vlažnější rozjezd, ale přesto je to takový fajn večer s přáteli, no, přáteli, vždyť to znáte. Pěkné (někteří) svině to jsou. A tvůrci se je nadále snaží tak nějak „obhajovat“. John toho nicméně musí ještě tolik napravit. Teď přihlíží vyhrocenému vztahu Ripa a syna Kayceho. Vztahy a konflikty mezi jednotlivými členy rančerské rodiny ostatně fungují na jedničku, jsou prokládané jízlivými poznámkami a životními moudry, ale pro příště můžeme zase trochu přidat plyn. ()

Reklama

SpaceOdyseus 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Neo-cowboyove jsou zpet a ja mam radost. Mam tu vsechno, co me bavilo na prvni serii a peknou porci dramatu navic. Trosicku tu chybi stinger jako v prvnim dilu prvni serie, ale i tak jsem moc zvedav, kam se druha serie ubere. ()

Kaka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vlažnější rozjezd, který je podobně koncipovaný jako ten v jedničce. Skoro celou dobu je to takova pošťuchovaná, aby tvůrci zasadili na konci mocnou ránu. A opět to funguje. ()

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rip zisťuje, že je na vedľajšej koľaji. Kayce mu preberá ako nábory nováčikov tak aj vyhrážky. Nehovoriac o gitaristovi, ktorý vypovedá poslušnosť a priťahuje Beth. Jimmyho stále berie vážne len John. Hangman Jenkins z finále vstal z mŕtvych 🤷 Beth sa púšťa do práce a pán advokát je tu len do počtu. Najlepšou scénou je jednoznačne býk v bare. čakal som, že sa tam celkom rozhýbe, no napokon šlo o klasické pálky pri zadnom vchode. Cowboy poker bol čistý filler a záverečná operácia sa akosi minula účinku. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama