Reklama

Reklama

Epizódy(40)

Obsahy(1)

Dvaja otcovia. Dve deti. Dve vraždy. Čo sa stane, ak dobre pochovaná pravda prežije dvadsať rokov? Ustojí osudová láska osudovú pravdu? Veľký rodinný príbeh plný napätia a vášne rozpráva o temných tajomstvách nedávnej minulosti, pričom sa voľne inšpiroval skutočnými udalosťami - politickými vraždami z 90. rokov 20. storočia... Sudca Hirsch sa ako kandidát na predsedu najvyššieho súdu teší obľube verejnosti, pre ktorú je synonymom spravodlivosti. Nik ale netuší, že si stráži kruté tajomstvo - pred dvadsiatimi rokmi nespravodlivo odsúdil priateľa, ktorý vo väzení spáchal samovraždu. Keď Hirsch získa vysnívaný poľovnícky kaštieľ aj s revírom, zoznámi sa s mladým horárom Andrejom, ktorý je synom Hirschovej obete. Hirsch robí všetko pre to, aby sa mladý muž nikdy nedozvedel, za akých okolností jeho otca odsúdil. Plány mu však nečakane skomplikuje láska... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (3)

Pokri 

všetky recenzie používateľa

Kedy naši tvorcovia pochopia, že ak má niečo zaujať, musí to mať dynamický dej? Ďalší seriál, ktorý doplatil na uťahanosť, niekoľko zbytočných vedľajších línií. Nahustiť to do 10 - 15 častí a mohlo to byť solídne dielo. Takto zostal najväčším pozitívom výborný Krúpa a celkom fajn rozuzlenie. ()

CheeseFigure 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak. A mám za sebou svoj prvý slovenský rodinný seriál (Búrlivé víno aj Divoké kone ma oblúkom minuli). Moje pocity sú dosť zmiešané. Tak čakal som seriál s témou 90-tich rokov, dočkal som sa dramatického seriálu o obrancovi vlkov a právnickej rodine plnej špinavostí. Tie 90-té roky sa tu moc nepreberali, čo je škoda. Epizód je naozaj veľa, skrátenie ich počtu by nevadilo. Spočiatku seriál bavil, ale čím ďalej, tím ma to bavilo menej a našli sa aj epizódy, ktoré ma nudili (i keď tých bolo našťastie len pár). Čo sa týka postáv, tak boli ako na hojdačke. Niektoré sympatické som pomaly znenávidel, niektoré si obľúbil, potom sa moje názory na nich vrátili späť k tím pôvodným. A potom tu boli tie, ktoré som mal v obľube celých štyridsať dielov (manželia Bajanovci). A ak by to náhodou niekoho zaujímalo, splnil som svoju výzvu a to, že ku každej jednej epizóde som napísal komentár. ()

Reklama

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Nejsou vlci (zvířata) jako vlci (lidé). 1) Naivní telenovela ve stylu červené knihovny sází na pěkné pejsky (že prej vlci, haha), pěkné prostředí a pěkné kluky. 2) Jsou to: 38letý Milan Ondrík (právník Radovan), 30letý Daniel Žulčák (ochranář vlků Andrej), 25letý Dávid Hartl (syn bláznivé matky Jakub). ()

Galéria (150)

Zaujímavosti (8)

  • Seriál sa nakrúcal zväčša v exteriéri a to na viac než jedenástich lokalitách, najčastejšie z okolia kaštieľa v Malých Vozokanoch. Zo 120 natáčacích dní je iba 40 v ateliéri. (ČSFD)
  • Zábery zo sanatória, kde je hospitalizovaný Viliam Brázda (František Kovár), vznikli vo Wiegerovej vile v Svätom Jure. (ČSFD)
  • Seriálový miestny úrad a krčmu v skutočnosti nájdete v obci Borinka. (ČSFD)

Reklama

Reklama