Reklama

Reklama

Dila

(seriál)
  • Česko Pomsta nebo láska (viac)
Telenovela
Turecko, (2012–2014), 107 h 15 min (Minutáž: 49–129 min)

Predloha:

Necati Cumalı (kniha)

Hrajú:

Erkan Petekkaya, Hatice Şendil, Sitare Akbaş, Yonca Cevher, Hülya Darcan, Ayfer Dönmez, Ali Düşenkalkar, Necip Memili, Özlem Tokaslan, Engin Şenkan (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(62)

Obsahy(1)

Toto je príbeh neuveriteľnej lásky medzi dievčaťom z mesta Dilou, ktorá hľadá spravodlivosť (Hatice Şendil) a miestnym vodcom Rizom (Erkan'a Petekkaya). Na mieste, kde má slovo miestnych vodcov vyššiu hodnotu ako zákon, stojí sama zoči-voči miestnym pravidlám. Po udalostiach v Adane a smrti svojho manžela sa Dila rozhodne vziať spravodlivosť do vlastných rúk a postaviť vraha svojho muža pred súd.
Osudy dvoch rodín, rodiny Selamoğlu'ových a Barazoğlu'ových, žijúcich v Sarigol'e sa zmenia po príchode Ihsana Barazoğlu a jeho ženy do mesta. Šťastné manželstvo Dily a Ihsana je zatienené nešťastnou udalosťou.
Hlava rodiny Barazoğlu'ových, pán Seyit (Senka Engine), sa rozhodne predať pozemky čestnému a slušnému Rizovi Selamoglu. Keď sa to však dozvie jeho mladší syn Azer, veľmi ho to nahnevá. Azer, ktorý už roky v sebe pestuje nenávisť voči Rizovi, si to s ním ide vyriešiť.  Ihsan sa však medzi nich zamieša a je postrelený.  Ihsan zomiera a zanecháva tu po sebe svoju milovanú manželku a dve znepriatelené rodiny. Ihsanova manželka Dila (Hatice Şendil) je rozhodnutá zabiť Rizu - vraha svojho manžela. Dila nevie, že muž s ktorým sa náhodne zoznámi je sám Riza. Bláznivo sa do neho zamiluje a ani len netuší, že on je vrahom jej manžela. Aj Riza sa zamiluje do Dily a rozhodne sa tajiť pred ňou svoju pravú identitu. Riza na jednej strane trpí výčitkami a trápi ho svedomie pre vraždu Ihsana, ale na druhej strane zisťuje, že žena, do ktorej sa zamiloval, chce pomstiť smrť svojho manžela. Ich vzájomná láska zo dňa na deň rastie a Rizovo tajenie svojej pravej identity pred Dilou, celú situáciu len komplikuje. Riza sa tak vydáva na cestu, z ktorej už niet návratu.
Bude odvážna a silná Dila hrdého a sebavedomého Rizu milovať, či nenávidieť? Bude môcť  ich láska rozkvitnúť aj napriek nenávisti, nepriateľstvu, tradíciám, verejnej mienke, či intrigám Azera a hospodára Canipa? (TV Doma)

(viac)

Diskusia

kekesko

kekesko (hodnotenie, recenzie)

Jeden diel som pozrel v českom dabingu ale to sa nedalo počúvať. Tvorcovia dabingu to odflákli. Hlasy vôbec nesedia postavám a ruchy nie sú v pozadí ale prerušované dabingom. Napr. dialógy pri rieke. Proste otrasné.

kekesko

kekesko (hodnotenie, recenzie)

Caesar/

To je tvoj názor. Mne sa seriál páčil, nebola to žiadna telenovela. malo to zápletku, dej a na to že som to pozeral v práci to bolo fajn. Z 5 hviezd odrátaj 3 pre hlavnú hrdinku. :-)

Caesar/

Caesar/ (hodnotenie, recenzie)

kekesko

Jak jsi mohl dát pět hvězd? nechápu.Tenhle Brainwash se dá sledovat max pět min pak hrozí upadnutí veškerých údú včetně totální lobotomie

na príspevok reagoval kekesko

kekesko

kekesko (hodnotenie, recenzie)

Maeve.Orion odkedy majú vzdelaní ľudia patent na rozum. To čo vychádza v dnešnej dobe z VŠ sa rozumom chváliť nemôžu.

na príspevok reagoval Caesar/

Reklama

Reklama