Reklama

Reklama

Mega Mimoni: Kolekce 10 minifilmů

  • USA Mega Minions: 10 Mini - Movie Collection

Recenzie (4)

tom88 

všetky recenzie používateľa

Mimoni. Klasickí mimoni, ktorí pobehujú, škriekajú po sebe, smejú sa, radujú sa, riešia pičoviny a robia kokotiny. Pre niekoho milé a zábavné postavičky. Pre mňa nesympatické a trápne ba až nudné stvorenia, ktoré asi nikdy úplne nestrávim. DVD obsahuje 10 minifilmov , z ktorých nevyčnieva ani jeden. Všetky sú na jedno kopyto. Kto má rád mimoňov, bude asi spokojný. Decká budú s určitosťou nadšené. Keď to zpriemerujem tak dve hviezdy budú adekvátne. 40% ()

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Pouhá komplice všech doposud vydaných kraťasů. Vzhledem k tomu, že jsem všechny viděl, tak průměr vychází na solidní 3. U kraťasů z mimoňského světa platí prakticky totéž ke každému jednotlivému dílu. Tihle tajtrdlíci jsou pro kraťasy jako dělaný, pobaví, piškvoří se a než to člověka začne nudit, je konec. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

V tomto prípade sa bavíme v podstate iba o DVD kolekcii všetkých kraťasov s Mimoňmi, ktoré doteraz vyšli. Nakoľko som ich už všetky videl, tak toto pre mňa nemá výpovednú hodnotu. Je dobré ich mať pokope na jednom mieste, ale toto mi príde skôr ako opäť len snaha zarobiť ešte viac. 30 % ()

Reklama

Reklama