Reklama

Reklama

VOD (1)

Nina Geldová (Mary Elizabeth Winsteadová) je vtipná a vzrušujúco provokatívna stand-up komička, ktorá má našliapnuté na úspešnú kariéru, hoci jej osobný život je úplnou katastrofou. Aby unikla pred toxickým prostredím, psychickými problémami, začínajúcou závislosťou od alkoholu a hlavne pred násilníckym milencom, ženatým policajtom Joem (Chace Crawford), Nina odcestuje z New Yorku na konkurz televíznej spoločnosti LA Comedy Prime do Los Angeles, ktorého výsledok môže zásadne zmeniť jej život. V hre je totiž zmluva na účinkovanie v prestížnom televíznom programe Saturday Night Live. V Los Angeles sa Nina zoznámi s milým a očarujúcim chlapíkom Rafem (Common), ku ktorému si však vôbec nemôže dovoliť to, na čo bola pri povrchných a krátodobých vzťahoch k mužom doteraz zvyknutá. Rafe je sebavedomý muž, ktorého príťažlivosť prinúti Ninu uvažovať o zmene svojho vlastného neznesiteľného správania. Dokáže sa Nina zmeniť a zbaviť sa všetkých predsudkov zakorenených v svojej pohnutej a temnej minulosti? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (15)

a0001 odpad!

všetky recenzie používateľa

Milujem stand up, ale ona je asi taká stendapička, ako ja raketový inžinier. Jej osobný život je maximálne nezaujímavý. Takže máme tu príbeh ženy, ktorá nevie zaujať vo filme humorom a jej príbeh je nudný, bez emócií, bez čohokoľvek čo by udržalo moju pozornosť do konca.. Nie je možnosť hodnotiť inak. ()

McGuffin 

všetky recenzie používateľa

All About Nina vypráví samotná třiatřicetiletá Nina, takže se o ní nedozvíme všechno, ale jen to, co od přestěhování z New Yorku do Los Angeles filmovému publiku řekne. A řekne toho dost, neb se svou onewoman show řečmi pro publikum živí, aby z nich kdekdo pochopil, že má s muži problém. Ale ten se jí díky jednomu Losangelečanovi za těch pár dní, co ve městě pobývá, zmenší, což by mohlo publiku stačit. Tak to Eva Vives napsala a zrežírovala. P.S. To je zpráva o příběhu, ne o filmu z něj. Angus MacGuffin ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Mám z "All About Nina" trošku zmiešané pocity. Aj keď to Mary Elizabeth Winstead dala veľmi dobre a pôsobila prirodzene, humor je niečo čo buď zaujme alebo nie. A niektoré jej fóry mi prišli vtipné, ale nie také, že by som sa na nich nejako vysoko rehotal. Najviac sa mi asi páčila jej imitácia Shakiry. To bolo ozaj vtipné. Ale ako celok je pre mňa humor viac okey než niečím výnimočný. Ale na druhú stranu si hovorím, že o životných problémoch hovorila úprimne. Alebo aspoň v rámci svojich možností, nakoľko si chráni veľmi ťažké tajomstvo. A nakoľko by to bol spoiler, tak o tom viac hovoriť nebudem. Film je podľa mňa dosť dobre napísaný, je to správna miera tvrdosti, správna miera bolesti a správna miera komédie. Moja obľúbená postava tu bude asi Lake. Je divná, no súčasne si hovorím, že má dobré srdce a urobila by pre Ninu asi všetko. A chce jej pomôcť nájsť seba samú a pravda ju oslobodí. Pôsobí na mňa trošku hippie, ale funguje to dobre. Neviem či je to film, ktorý by som dokázal odporúčať každému, no pre mňa to bolo fajn strávených 97 minút a mal som pocit, že film určite mal čo ponúknuť. Časť na javisku, kde sa dozvieme pravdu o Nine je podľa mňa veľmi dobre zvládnutá. Celkovo je to okey s dobrými momentkami a podľa toho vychádza aj moje hodnotenie. Hodnotenie: B- ()

Schkeble 

všetky recenzie používateľa

upřímně? sračka debilní pozerská, která cpe svoje "poselství" násilně divákovi do krku. naivní, jednostranný, povrchní, odpudivý. opravdový americký sen bílé ženy v roce 2018. a bože ty dialogy, slyšeli jste ty dialogy? MŮJ BOŽE TY DIALOGY JÁ BLEJU! tak nepřirozený a strojený, ale co já vím, třeba se tak mezi osvícenými američany mluví. jo a když se to točí kolem stand-upů, tak by aspoň mohly být vtipné, no ne? hahaha moje vagína, jsem sebedestruktivní pyča XDDD drž hubu ()

Johnny.ARN odpad!

všetky recenzie používateľa

Tretí stand-up comedy film a zase číra zloba. Ja sa len pýtam, prečo tieto filmy nefungujú? Prečo namiesto vtipného obsahu sa to furt zmení na kokotskú drámu? Ale na druhej strane, prvý film, kde sa Common usmial a nikoho nezabil. Všetci máme problémy, všetci sa s tým nejak musíme vysporiadať, prečo o tom točiť filmy? Chcel som dať jednu za Mary a jej herectvo, lebo len kvôli nej som to dopozeral, ale nedám. Radšej ju pochválim tu, lebo celkový feeling z filmu je na ODPAD! ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama