Reklama

Reklama

Série(3) / Epizódy(19)

Obsahy(1)

Animovaný seriál o svojráznej pavúčej rodinke Websterovcov. Bývajú vo výťahovej šachte a je ich šesť. Starí rodičia, rodičia a deti. Prostredníctvom malej Lili Websterovej spoznávame ich dobrodružné a veselé príbehy na sieti. (STV)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (7)

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Ja neviem, akože nemôžem povedať, že tento seriál bol vyslovene, že zlý, ale žeby to bol seriál nominovaný na najlepší seriál roka 2017, tak to už mi príde priveľa. Možno to je tým, že tých seriálov sa u nás veľa netočí. Každopádne ale animácie aj postavičky zaujímavé, ale to prevedenie je proste mdlé, nezaujímavé a nudné. Nemyslím si, že aj deti sa pri tom zabavia. Chýbala mi tam iskra, ktorej absencia zráža tento seriál do úplného priemeru. Slabé tri hviezdy. 50 % ()

MikO_NR_1909 

všetky recenzie používateľa

Asi to znie dosť perfídne, ale nápad prevteliť špinu z našich kúpeľní do epizodického príbehu plného trefných a úsmevných príhod zo všetkých vrstiev a generácií familiárnych zoskupení, je v tomto ponímaní podarenou kombináciou. Možno trochu bojazlivé, avšak dostatočne vizuálne pôsobivé a nápadité divadielko nenudí a má svojský šmrnc. Niečo podobné z imaginárneho hľadiska ako Toy Story či Život chrobáka, avšak menej narácie a viac komorného trucu. ()

Reklama

marhoul 

všetky recenzie používateľa

Parádní animák! Milý, laskavý, do detailů propracovaný, výtvarná stránka nemá chybu a Lili je zlatíčko! Vtipné, pěkná hudba a velmi příjemný dabing. S otevřenou pusou jsem koukala. Tleskám! ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nápad vypustiť do kín 6 dielov Websterovcov nebol vôbec od veci. Spoznávame totiž postupne celú rodinku pri rôznych činnostiach a "celé mesto", rozumej obytný barák a jeho jednotlivé zákutia. Cítiť tu debutantskú neistotu, ale v rámci toho, že geniálne nápady nie sú ešte tak celkom dotiahnuté do konca je zrejmé, že celý ústredný nápad má v sebe obrovský potenciál do budúcnosti. Je trochu škoda, že týchto šesť epizód, zošitých pavúčim vláknom do jedného celku, nemôže vygradovať aj ako právoplatný celok a je celkom jedno, ktorá epizóda predchádza ktorej, s výnimkou prvých dvoch. Webstercovi sa možno príliš držia pri zemi, čiže nemajú v úmysle využívať vyslovene dospelý humor, aj keď pri tomto námete sa priam ponúka urobiť slovenskú verziu pavúčich Simpsonovcov. ()

Galéria (69)

Reklama

Reklama