Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film sleduje návrat okouzlujícího, ale problémového Bena Burnse (Lucas Hedges), který se vrací domů ke své nicnetušící rodině na Štědrý den. Benova matka Holly (Julia Roberts) vítá návrat svého milovaného syna, ale brzy zjistí, že jim jeho přítomnost může ještě hodně ublížit. Během 24 hodin, které mohou změnit jejich životy navždy, musí Holly udělat vše, co je v jejích silách, aby zabránila rozpadu rodiny. (pan_ponozka)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (23)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Hm, zo začiatku ma to bavilo a pôsobilo to relatívne tajomne a zaujímavo. Ale keď sme postupne zistili, čo je Ben zač, a dej sa začal koncentrovať okolo ukradnutého psa a pátraní po ňom, tak aj môj záujem prudko začal upadať. Zrazu sa to zmenilo na nejakú narko-drámu, ktorá priniesla rozvrat do relatívne pokojnej rodinky na čele s oddanou matkou Holly. A to je tak vlastne všetko, okolo tohto sa to celé točilo. Nič extra, ani po scenáristickej, ani po kompozičnej stránke,... ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Dalsi z filmov na temu,ktora strasi cely svet a tou su drogy a zavislost na nich,ktora castokrat konci smrtou,Julia Roberts podala dobry herecky vykon ako je to u nej zvykom a cim je starsia,tym lepsie vyzera,ale aj Lucas Hedges nezaostava a svoju postavu stvarnil slusne,drama,ktora urcite zaujme,aj ked je smutna,som v celku spokojny s vysledkom...:-) ()

Reklama

Pat.Ko 

všetky recenzie používateľa

Za mňa silný a dojímavý film, ktorý sa zaoberá vážnou témou drogových závislostí. Julia Roberts a Lucas Hedges vytvárajú nádhernú chemickú väzbu a ich herecké výkony sú vynikajúce. Scenár je dobre napísaný a režisér Peter Hedges nadväzuje napätie a emócie prostredníctvom svojho vizuálneho štýlu. Jediným mínusom je, že niekedy to môže byť predvídateľné, ale neuberá to na kvalite filmu, možno inak by som bol za plných 5 hviezd. Ak máte radi intenzívne a dojímavé filmy, určite odporúčam dať tomuto filmu šancu. 8/10 ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Podobný príbeh, aký má „Ben is Back“, sme vo svete kinematografii už videli niekoľko. Takže spíš budú zaujímavejšie herecké výkony. No ani tu však nič prevratného nestalo. J. Roberts hrá matku, ktorá vie byť tvrdá a zároveň bojí sa o svoje dieťa, aby sa zase nedostal na zlú stranu. U nej som cítil viac emócií ako u L. Hedgesa. On tu by mal byť ťahúňom, ale spíš je pasívnym. Seba obvinenie je pri takýchto príbehoch klasickým elementom, ale z tejto škatuľky sa nedokáže dostať – čo ma mrzí. Vedľajšie postavy, ďalšie členy rodiny, nie sú dostatočné zapojené do príbehu. To je taktiež škoda. Úprimne povediac, záver som čakal iný (ten by som teraz nekomentoval). Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Smutný námet a silný príbeh. Láska matky nepozná hraníc, a tak by to aj malo byť. V tomto smere ma potešil herecký výkon J. Roberts. Ale ani chalan nebol zlý. Nosná kostra dejovej linky však ponúkla iba minimum zaujímavých dramatických situácií, v podstate sa príbeh vliekol podľa osvedčenej šablóny - jeden dôveruje, ostatní nie, sľuby, sklamanie, sľuby, obetovanie.... Neprinieslo to nič nové, čo je škoda, pretože formálna stránka bola výborná. Lepší priemer. 65/100 ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (11)

  • Filmový tvorca pozval scénografa Forda Wheelera, aby vyvinul scény od predmestského domu rodiny Burns až po dílersku skrýš v sklade. Ford Wheeler, známy svojou prácou na seriáli Aféra (od r. 2014) a filme Rachel sa vydáva (2008), si užíva zdôrazňovanie kontrastu medzi Benovým zdravým rodinným prostredím a menej chráneným prostredím, kde sa väčšina filmu odohráva v tretej časti. (Pat.Ko)
  • Celosvětová premiéra se uskutečnila na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu v Kanadě 8. září 2018. (rafix)

Reklama

Reklama