Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erin (Nicole Kidman) kdysi pracovala s kolegou Chrisem jako policistka v utajení a jejich snaha odhalit plány losangeleského gangu skončila tragédií. Když se o mnoho let později v jejím životě znovu objeví hlavní boss, musí se vydat na cestu a bojovat s démony, kteří jí zničili život. Dokáže se od nich definitivně osvobodit? (Bontonfilm)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (97)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Vzhľadom na tak nízke hodnotenie som skôr očakával mumlajúcu Kidmanku zdeptanú niekde na posteli v dlhých, nič neriešiacich záberoch. Ale máme tu naopak svižné krimi, ktoré nad priemer dostávajú dve kvalitne nakrútené lúpeže banky. Na druhú stranu ale nechronologické rozprávanie zase film mierne brzdí, namiesto toho, aby ho robilo ešte zaujímavejším, čo bol určite aj zámer tvorcov. Ničiteľka ale aj napriek kvalitám nie je ten typ filmu, k akému by ste sa radi vracali, čo je vzhľadom na žáner tak trochu sklamanie. Ale určite by som si Ničiteľku rád pozrel v kine, kde by určite vynikla lepšie aj tá atmosféra LA. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Thriller, ktorý chcel byť viac. Vďaka hereckým výkonom, nelineárnemu rozprávaniu príbehu, soundtrackom a kúskom režijnej invencie Karyn Kusamovej. Lenže všetky tieto aspekty vyzerali dobre len na papieri. Samotné pohyblivé obrázky ako celok pôsobia zdĺhavo a samoúčelne. Bez napätia a z minimom gradácie. Tá nastúpi až na konci, ktorý je ako vyústenie toho všetkého pravdepodobne tým najlepším na tomto filme. ()

Reklama

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Ježiši Kriste, to byl trailer jako od Ledecký slalom! Naladil mě víc než pátek na víkend, jenže někde mezi trailerem a filmem došlo k nehodě... Myslím, že hlavně tempo sebou někde v zákulisí pořádně křáplo a zpomalilo všechno natolik, že i když je to dlouho děsně zajímavý, ke konci už mi bylo úplně fuk, jak to dopadne a jestli vůbec nějak. Neviděl jsem sice Karyn boxovat, ale jestli by nestálo za to zvážit comeback, protože filmy jí zatím dávají docela těžký KO. ()

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

Krimi z filmografie Kidmanky nejsou tím nejlepším, na co můžeme v její kariéře natrefit. Ale čistě jako surová kriminálka je Ničitelka samozřejmě ucházející. Už Tajemství jejich očí sice dalo tušit, že někdo formátu Kidmanky krimi jednoduše nepotřebuje, ale budiž. Aby se stala ikonou a zároveň household name v tom nejširším slova smyslu, musí sem tam zvolnit a pokrýt doslova každý žánr. ()

SeBig odpad!

všetky recenzie používateľa

Ničitelka dobré nálady, Nicol humus Kidchlap si tu hraje na nějakou brutální Nikitu nebo snad Domino nebo nevim, ani nemusela být namaskovaná, leč její držka neznala hranic už od samého výskytu v TV..připomínalo mi to Bad grandpa od Jackass, akorát že bez vtipu, vkusu, akce..bez ničeho. Tenhle film připomíná vyflusnutej hlen, starýho, špinavýho vidláka, co vysedáva u pumpy v texasu a žvejká slámu. ()

Galéria (53)

Zaujímavosti (5)

  • Nicole Kidman sa priznala, že počas natáčania bola hrozne prechladnutá, dokonca povedala, že pri natáčaní posledných scén nevládala stáť na nohách. (Astonko)

Reklama

Reklama