Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Philo chystá Vignettinu záchranu s nepravděpodobným spojencem. Jonah odhaluje Sophiinu zradu. Vrah znovu útočí. (Prime Video)

Recenzie (6)

Martrix 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Skvělé. Vynikající mix chytrého a současně atraktivního fantasy v parádním kabátku. Tvůrci slibovali, že druhá řada bude lepší než první a rozhodně nepřeháněli. Dějové kotrmelce, akce, atmosféra a dočkáme se i supermonstra.... . Ještě že tento skvost, dávkuje Amazon jen po dvou epizodách. Klidně bych sjel celou řadu na jeden posez. ()

Tom10000 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

5.díl. Turmalin se snaží vytvořit lektvar, jenž by jí mohl zbavit temnoty, namísto očekávaného účinku však spatří něco velmi děsivého - Vignett pod gilotinou. Sama vílí dívka mezitím skončila po nespravedlivém soudu v Pevnosti zmaru, kde ji čeká poprava. Na stejném místě končí i Sophie, Jonah totiž od svého věrného spojence dostal důkazy o jejich podvodech. Krátce na to končí za mřížemi i pan Milworthy, jeho riskantní darování zbraní Paktu je vyzrazeno. Všichni tři brzy končí na popravišti, Sophie totiž odmítne kancléřovu nabídku na svobodu. Sám Jonah se trojí popravy účastní. Philo mezitím s vílím mužem, jenž ho chtěl předtím zabít, a brzy i s Turmalin a vlčím spojencem z války snaží zjistit, jak se dostat za Vignett. On a Černý havran se sice na náměstí dostanou, avšak po Vignett ani stopy. Na pevnost zaútočila stvůra podobná drakovi, jejíž očima dříve viděla i Turmalin. Poté, co Sophie skončí mrtvá na gilotině, umírá, v drakově náručí, i Jonah. Jen Milworty zůstane naživu, Vignette se ztratí neznámo kam. A zatímco on stihne uprchnout, a drak odletí, Philo i jeho nynější spojenec jsou zajati. 100 procent, úžasná podívaná. ()

Reklama

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tato cast patri jednoznacne k najlepsim, ak nie vobec najlepsia, v ramci celeho serialu. A to vdaka nasledovnemu: Konecne kvalitne napisany epizodicky scenar, vyborna gradacia napatia a praca s atmosferou, odvaha (balls :D), akou sa tvorcovia nebali "zbavit" hlavneho charakteru/-rov (kedy sa uz konecne viaceri budu konecne inspirovat Georgom R.R. Martinom v tomto prvku? :D ) ak to teda bolo rozhodnutie tvorcov a nie len sfilmovanie existujucej predlohy. No a zaverom, samozrejme atraktivne a celkom podarene odhalenie ku koncu. Inak, pripomente mi prosim, ak tento moj vyplod ktosi precita, :D Priserka v zavere bola jednoznacne inspirovana jednou bestiou z hororu rokov 80tych. Vie mi niekto pripomenut, ako sa to volal? Chvilku som teraz googlil a nemal som stastie. V tom horore totiz islo len o akusi postavu v plasti, co takto "vybavila" ludi, ked ich "objala" a vypadli tusim len kosti. A nie, nebol to Mimic. Thanks. :) Aj ked "objektivne" by to bolo tych 80%, ocenujem pathviezdim, pretoze je to naozaj o "rad dalej" ako doteraz. ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (1)

  • Scéna nakládání vojenského materiálu do železničních vagónů se natáčela v železničním depu v Turnově, a to konkrétně v pátek 28. 2. 2020. (Yardak)

Reklama

Reklama