Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Afroameričan Cassius Green (Lakeith Stanfield) je na mizine, býva v garáži svojho strýka v Oaklande, nemá na nájom a hľadá si prácu. Zamestná sa ako operátor telemarketingu v call centre, kde zistí, že má úžasný talent maskovať a meniť svoj hlas. Keď počúvne radu staršieho kolegu Langstona (Danny Glover), aby s klientmi hovoril výlučne belošským prízvukom, začne sa mu v obchodovaní neuveriteľne dariť. Stane sa populárnym superoperátorom a predajcom s najlepšími výsledkami, vymaní sa z biednych pracovných podmienok a raketovo stúpa po kariérnom rebríčku. Dokáže však čerstvá celebrita odolať nemorálnej ponuke vedenia korporácie za astronomický stomiliónový honorár? Vstúpi do sveta mamonu so všetkými dôsledkami? Vedenie korporácie WorryFree plánuje geneticky modifikovať svojich zamestnancov pomocou prášku, ktorý ich premení na hybridné tvory - silnejšie, poslušnejšie a ziskovejšie. Steve Lift (Armie Hammer), výkonný riaditeľ WorryFree, ponúkne Cashovi 100 miliónov dolárov, ak sa stane hybridom a najbližších päť rokov bude pôsobiť ako falošný revolučný vzor pre všetkých zamestnancov, ktorí ešte váhajú, či sa dajú dobrovoľne zotročiť, aby robili (aj vyzerali) doslova ako kone. V prvej chvíli je Cash presvedčený, že niečo také neurobí za žiadny balík peňazí... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (62)

xxmartinxx 

všetky recenzie používateľa

O Sorry to Bother you slýchám už od premiéry, přečetl a slyšel jsem dost amerických reflexí, abych chápal, jakou hodnotu ten film má pro určité publikum a jak důsledně je ten film napojený na zeitgeist. Viděl jsem taky rozbory všech detailů, kterých je film plný. Takže nevím, jak úplně ho hodnotit - sám bych si všech těch detailů nikdy nevšiml, a sám bych nikdy ten film nezasadil do dostatečného kontextu. Kdybych o něm nic neslyšel a teď si ho pustil, přišel by mi jako celkem standardní satira vyvedená velmi neotesaným stylem, kdy těžko říct, kde končí stylizace a začíná režijní nezkušenost debutujícího Rileyho. Taky si nejsem jistý, jak moc pro mě funguje ten pseudo-brilantní protagonista, který z nějakého důvodů dokonale ovládá ústřední práci, ačkoliv to nedává příliš smysl. Na druhou stranu díky tomu je v tom filmu kus opravdové agrese a hrany. Takže bych vážil nějakou sympatii s ne úplnou přehledností a artikulovaností. Ale někdy nic z toho není podstatné a důležitější je, jak ten film funguje jako symbol, což o Sorry to Bother you v některých kruzích v Americe rozhodně platí. Tak co s tím? Je to důležitý film, je to zajímavý film, i když nevím, jak moc je dobrý. ()

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

Z počiatku to vyzeralo ako ďalšia kancelárska záležitosť,.... Nudná práca v ohrádke, telemarketing, jebnutý šéf a zopár strelených kolegov. No postupom času sa z tohto nenápadného snímku vykľul tak neskutočný žánrový kotrmelec, že som nevedel či sledujem najdokonalejší film od čias Pulp Fiction, alebo totálny, prepálený brak.. Toto je snáď najväčší úlet roku a film, ktorých sa skutočne veľa netočí. Americkí "negri" to vzali poriadne za rohy a ukázali ako sa majú robiť moderné, nezávislé a tak trochu strelené komédie. Verte mi, toto vám bude ešte dlho vŕtať v palici... 70 !! ()

Reklama

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Jestli je tohle obraz současné nezávislé scény, tak nám tedy pomáhej bůh. Dlouho jsem neviděl tak bezradný film. Snaží se to být originální a chytré a přitom je to bohužel nudné a hloupé. Má to asi dvě vtipný scénky s Terrym Crewsem a pak tam hraje hezká extravagantní černoška, jinak to je bída a utrpení. ()

Han22 odpad!

všetky recenzie používateľa

Další artová šílenost jako Humr. Opravdu když si zapnu sci-fi chci sledovat o nelehkém údělu lidí v call centrech, když jsem v podobných firmách strávil přes 2 roky života. To je doplněné typickým černošským kvílením o nelehkém údělu, otroctví, vykořisťování a bílých rasistech a trvá to přes hodinu. Přitom té nudě si tak přemýšlím co je na tom sci-fi... a pak to přijde. Zákeřný šéf totiž v honbě za vyšší výkononností mění lidi v koňské mutanty! Když jsem viděl scénu na záchodě (s příšernými efekty) dostal jsem málem záchvat smíchu a do konce jsem nevěřícně kroutil hlavou, jaké strašné sračky je dnešní Hollywood schopen vyplodit a myslet to smrtelně vážně. A pak kouknu tady a vidím 61%... to by mě zajímalo co ti co tomu dají 4-5* hulí? Takže odpad, abych to trošku vyvážil. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Čo keby tak niekto zobral metaforu "drieť ako kone" doslova a natočil o tom film? Tak to sa vážení tento rok stalo a je to presne taká ujetosť a bizarnosť, ako to aj znie. Som rád, že sa občas objaví nezávislý film, ktorý žiaden iný nezávislý, tobôž komerčný film pripomína. Napadá ma snáď Charlie Kauffman, ale ten je tiež z iného súdka. Asi budem v menšine, ale mne sadla práve tá druhá polovica, kedy sa to celé veľmi nečakane zvrtne v takmer apokalyptické sci-fi, pretože v prvej hodine som dosť tápal a vôbec netušil, čo to sakra pozerám. Vyššie hodnotenie skôr za odvahu vykročiť iným smerom akým celá americká nezávislá tvorba kráča, pretože ono to zase nie je komédia, pri ktorej by ste išli umrieť od smiechu. 70% ()

Galéria (35)

Reklama

Reklama