Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na oslavě slunovratu Druid pronásleduje hosty. Angela a Dana někdo naláká do sklepa, kde mezi nimi dojde ke tvrdému konfliktu. (Netflix)

Recenzie (3)

helraiser 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

O dost horší než minulá, nic moc. Tahle série je tedy zatím nic moc a tomuto dílu nepomůže ani vražda jednoho bulíka přestrojenýho za vraha. Tenhle díl mě teda moc nebavil a to se dá říci v podstatě o celé sérii. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Roberta vypočúva Wyatta, muža, o ktorom je presvedčená že je Druidom,avšak jej istota sa pomaly vytráca. Saadie s Jen a jej bratom sa vyberie na párty a cítia sa pokojne, kedže všade sa objavujú tweety o tom že polícia už má páchateľa. Charlie však obe dievčatá vystraší,ale nakoniec sa sám stane obeťou Druida. Ten naláka do pasce Dana a Angela a hispánsky homosexuál Dana napadne, lebo je bielym mužom, ktorý sa stará sám o svoju dcéru a Cassidy bolá aká bola. Po vzájomnej potýčke muži zistia,že Druid sa ich v uzamknutej miesnosti rozhodne otráviť...O tom, že táto epizóda okrem toho, že bola natočená liberálnym fašistom neznášajúcim bielych ľudí (rovnako ako celý Netflix) netreba presvedčovať nikoho,avšak za zmienku stojí fakt že omylom som vynechal 5 epizódu a o nič podstatné som neprišiel, snáď iba o to ako sa čiernej perle Roberte podarilo zatknúť bieleho nevinného muža. Nevadí, pozrieme to teraz avšak ak v 8 doelnom seriály vynecháte epizódu a nič sa nestane, je to smutné... ()

Reklama

Galéria (7)

Reklama

Reklama