Reklama

Reklama

Tu a teraz

  • Česko Poslední turné (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Večer pred veľkým vstúpením v ikonickom jazz klube v New Yorku dostane speváčka Vivienne Caralová (Sarah Jessica Parkerová) šokujúcu správu od doktora. Jej život sa obráti hore nohami. Okrem problémov pri generálkach so svojou hudobnou skupinou sa začne vyhýbať nielen manažérovi, ale aj svojej rodine. Po čase sa však rozhodne zveriť svojmu bývalému manželovi aj dcére a obaja sa stanú jej veľkou oporou. Útechu nachádza aj v uliciach New Yorku. V spomienkach sa vracia do minulosti a premýšľa nad budúcnosťou. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (10)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Ako hovorí Pethuska, film je kompletne postavený na hereckom umení Sarah J. Parker. A to umenie je dosť diskutabilné, až by som povedal, že chabé. Je treba upozorniť, že celý dramatický príbeh o človeku s chorobou nemá koniec a ja osobne príbehy bez konca nemám až tak rád. Dejovo film nudí, ak vás teda nebavia rozhovory napríklad dvoch výzorovo šesťdesiatničiek, ako zažili noc plnú búrlivého sexu. Neviem s čím, asi s nejakou plastovou pomôckou. Film nakoniec neprinesie viac ako pár útrpných výrazov a divák dostane v podstate k dispozícii len jednu hádanku: ktorá z herečiek sa na seba podoba stále menej? Parker či Zellweger? Zatiaľ to Renée dáva u Suezský prieplav, ale Parker ju už doháňa míľovými krokmi. ()

kleopatra 

všetky recenzie používateľa

Bolestně krásný výkon Sarah J. Parker ve filmu, který by mohl být depresivní, ale je jenom přirozeně a klidně vypovídající o tom, že k životu patří i smrt a jde jen o to, čím ty mezníky vyplníme a jak s vizí konce na dohled naložíme. Jeden den, tolikrát nahoře a tolikrát dole, čas odtikává a nejde vrátit zpátky, písně, které to dopoví. ()

Reklama

Denny23 

všetky recenzie používateľa

Řekla bych, že myšlenka a herecký výkon Sarah J.P. není vůbec špatný. Pravda, celý film jsem čekala, kam se to tedy dopracuje a ono ve finále vlastně nikam. Je to o jedné špatné zprávě a o jednom dni vstřebávání dané zprávy. Nic víc, nic míň na povrch. Ale když se chce člověk asi hodně zamyslet a brát to trochu víc do hloubky, tak nějaká hlubší myšlenka v tom je. Vstřebávání pocitů, uvědomění se. Nuže, za mě 60/50 a těch 10 za to, že Sarah mám hrozně moc ráda. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Film o žene, ktorá sa snaží vysporiadať so zlou správou, ktorú dostane od lekárky. Film nie je jednotný, jednotlivé snímky nie sú „kontinuálne“ a z hereckej stránky nájdeme mnoho iných kvalitnejších filmov z tohto žánru. Napriek tomu musím povedať, že na S. J. Parker som videl snahu presvedčivo zahrať postavu Vivienna. To, že to na filmu nie vždy je vidieť, nemusí byť nutne jej chyba. P.S.: Veľmi malá/krátka až zarážajúco bezvýznamná rola pre R. Zellweger. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Je celkom ťažké hodnotiť film "Here And Now". Ns jednej strane ma to skutočne nudilo, na druhej je to veľmi zaujímavé. Na jednej strane to nemá moc čo ponúknuť, na druhej je to komplexné. Osobne by som povedal, že tak ako titul hovorí, niektoré momenty musíme prežívať tu a teraz, lebo nemusíme už nikdy dostať druhú šancu. A presne týmto si prechádza hlavná hrdinka Vivian, ktorej lekári počas vyšetrenia niečo objavia. Na druhý deň má prísť na kontrolu. A celý film vlastne sledujeme len jeden deň našej hrdinky, ako prežíva jednotlivé udalosti, ako sa stretá so svojimi kolegami, rodinou, priateľmi a ako prežíva jednotlivé momenty. Takže ako som povedal, moc sa toho vo filme neudeje, no na druhú stranu ma to dosť zaujímalo. Naša hlavná hrdinka v podstate dlhodobo žila pre svoju spevácku kariéru a všetko ostatné išlo trošku bokom. No vyzerá to teraz tak, že čoskoro z nej neostane nič. A je dôležité si uvedomiť ako tie posledné momenty chceme prežiť. A chceme odísť s čistým svedomím a pocitom, že sme neboli na sklonku života sebeckí. V tomto ma to baví. No rozhodne to potrebovalo trošku dopilovať svoj naratív a trošku to nejako odzvláštniť, lebo miestami skutočne len pozeráme scénky a nič z toho nemáme. Ako celok to nakoniec do seba zapadne, no potrebujeme si na to skutočne počkať. Hodnotenie: B- ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama