Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na výročí se Brandon (Seth Green) dozvídá, že jeho žena má poměr. Na rok plánovanou dovolenou v Thajsku se proto spontánně vydává se svým dlouholetým volnomyšlenkářským kamarádem Danem (Breckin Meyer), který má snahu svého "zaprděného" kamaráda posouvat dál. Brandon se ne vždy dokáže odbrzdit, ale dovolená jako celek mu, zdá se, prospívá... (atjovv)

(viac)

Recenzie (5)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Krásne prostredie a meditatívna atmosféra. Dokonca to nie je ani zlý nápad, hoci originalitu by sme mu ťažko pripisovali. Len je škoda, že hlavnú postavu stvárnil Seth Green. Jeho herectvo je toporné, slizké a tú jeho utrápenú dušu som mu neveril ani za mák. A už vôbec nie nejaké jeho uvedomenie si všetkých dôležitých vecí. Na druhú stranu, všetci ostatní sú v pohode. Dokonca aj sfajčený Culkin. Meditatívna road movie ala Amerika. Povrchné ale niečim zase poctivé. Nehrá sa to na veľké umenie. Je to taká osobná výpoveď. Preto to asi funguje. Mám chuť si zacestovať. A to je dobrý pocit po filme o ceste. ()

Martin741 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ja osobne som si najviac oblubil z filmu Nekecej a Padluj mladeho Daxa Sheparda - U Lillarda mi cosi /siesty pud, pardon , zmysel/ hovoril, ze nevie hrat a Seth Zeleny je pre mna neutralny uz vtedy - a tiez to herecky nie je druhy James Stewart, ze jo. V tomto filme po Daxovi ani chyru, naopak reziser Seth zeleny  tu nacpal  jedneho  extremne nesympatickeho jelimana, a to konkretne Macaulay Culkin /Home Alone 1, 2/. Kalkin hrat nevie, a uz roku 2000 som tvrdil, ze nebude mat druhy kambek - no, 20 rokov ubehlo a po Kalkinovom Kambeku ani chyru ani slychu. Nechytila ma ani spolocna dovolenka 0 % ()

Reklama

as-minor 

všetky recenzie používateľa

„How can I miss a life if I’m busy living it” Mdlo prezentovaný film o hľadaní samého seba. Nechcem bagatelizovať filmové námety o topiacich sa dušiach hľadajúcich záchranné kolesá. Sám tieto filmy rád vyhľadávam a sledujem. Problémom konkrétneho snímku je však neúprimné podanie tejto tematiky a nevýrazné herectvo oboch mužských protagonistov. Ich pocity neboli na plátne precítené a na tvárach nosili výrazne nevýrazné výrazy. Škoda, že to prekrásne prostredie je zrejme najcennejším prvkom celého filmu. Pozrieť sa však na to dá, určitú myšlienku to v sebe má a o úplný prepadák sa nejedná. Týmito rýmami uzatváram hodnotenie a dávam dve hviezdy. ()

Reklama

Reklama