Reklama

Reklama

Dokken - Dream Warriors

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný / Horor
USA, 1987, 5 min

Obsahy(1)

Videoklip k skladbe Dream Warriors je ladený v štyle A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors, ku ktorému je i titulnou skladbou. Členovia kapely Dokken spoločne s Patriciou Arquette v ňom vstúpia do sna Freddyho Kruegera. (MM_Ramone)

Recenzie (7)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

"Nightmare from Elm Street" je moja najobľúbenejšia horrorová séria. Absolútna klasika. Najradšej mám tretiu časť "Bojovníci zo sna". Na tú by som sa mohol pozerať stále dokola. Americkú heavy metalovú formáciu Dokken zas až tak moc rád nemám. Ich hudbu som nikdy nepočúval. Avšak videoklip ku piesni "Dream Warriors" ma potešil. Členovia kapely Dokken spoločne s Patriciou Arquette v ňom vstúpia do sna Freddyho Kruegera. Je to titulná skladba ku tretiemu dielu "Nočnej múry". **** ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Čo už len mohlo byť lepšie ako tento videoklip? Len samotný film. Pretože Patricia podáva rovnako dobrý a ´´krásny´´ výkon jak vo filme, tak v tomto klipe, a je pri tom hororovom blúznení fakt sexy. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Nádherné propojení hudebního videoklipu ke stejnojmennému filmu a filmovým ukázkám z něj. Přesně takhle si představuji kvalitní videoklip. Mělo to ten správný šmrnc i atmosféru a do toho všeho v té době ještě hodně atraktivní Patricia Arquette vs můj oblíbenec Freddy. Co víc si může fanda dobré hudby i filmu přát! Takže v tomto případě rovnou pálím od boku nadprůměrné ohodnocení, stejně jako třetí Noční můře… ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama