Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Cochrane (Leo Penn) je zadržen místní policií pro podezření z vraždy mladé atraktivní ženy a následně podroben výslechu dvou detektivů, kteří na něj mají spadeno. Naštěstí se mu podaří uniknout, ale stále má před sebou několik nezodpovězených otázek a především to, co se doopravdy stalo minulou noc před jeho zadržením a proč si vůbec nic z celého incidentu nepamatuje. Ví jen to, že rozhodně není v bezpečí jak před policií, tak nejspíš ani před skutečným vrahem. Snaží se tedy rychle nalézt všechny odpovědi, které ho dovedou na správnou stopu, a to i za pomoci své přítelkyně Lois Walterové (Teala Loring). (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (2)

Topco 

všetky recenzie používateľa

Výborné pulpové Bčko podľa Woolricha. Dlho, dlho odkladané a zbytočne. Priemerný, ale svižný hodinový príbeh straty pamäte ťahá vpred vycibrená estetika. Noiristov poteší precízna práca s viacerými konvenciami (fetišami): panoráma nočného mesta, neónová ulica, strihový prechod so zvlneným obrazom, práca so zrkadlom a neónom za oknom (nápad s PAL+ACE), akcia na streche, skosené kompozície a dvojexpozície spájajúce neónové nápisy a príslušné bary počas hrdinovho pátrania v teréne. V rámci kategórie veľká spokojnosť! ()

liquido26 

všetky recenzie používateľa

Další noirový chlapík se ztrátou paměti, co se na útěku snaží dokázat, že nespáchal vraždu, ze které je obviněn. Docela svižné nicméně nijak zásadní béčko. ()

Reklama

Galéria (2)

Zaujímavosti (2)

  • Leo Penn byl ve filmových titulcích uveden pod alternativním jménem "Clifford Penn". (Zdroj: ČSFD)
  • Leo Penn byl ve filmových titulcích uveden pod alternativním jménem "Clifford Penn". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama