Reklama

Reklama

Troll: Príbeh o chvoste

  • Česko Trollové a kouzelný les (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pokojné spolunažívanie v kráľovstve trollov Ervod je narušené, keď zlomyselný Grimmer premení kráľa Groma na kameň a jeho chvost ukryje v temnom Zakázanom lese. Podľa starodávneho proroctva je jediným trollom, ktorý môže všetko napraviť, jeho syn, princ Trym. Má na to však len 3 dni! Preto sa spolu s kamarátmi vydá na divokú a nebezpečnú výpravu, aby zachránil svojho otca, získal jeho chvost späť a navrátil do kráľovstva pokoj a harmóniu. (Continental film)

(viac)

Videá (5)

Trailer 1

Recenzie (10)

oveckaoa odpad!

všetky recenzie používateľa

Animák ve kterém postavy brkají ,prdí a zvracejí a , který je tak vhodný pro maximálně 12 leté děti do toho si přidejte sexistické narážky (musíme najít ocas mého otce ocas mého otce nikdy nenajdeme) . Celé je to o tom , že jeden kripl má otce , který je král a je ve všem nejlepší a bratrance, který není král je ve všem druhý a štve ho to. Tak jednou toho otce sesadí a nechá zkamenět a prohlásí se králem dozví se to ten kripl a hledá otcův ocas ještě s jakousi čarodějnicí a dvouhlavým kriplem s inteligencí splachovacího zařízení. Vykrádá se zde jak Angry Birds (způsob jakým jedna postava cestuje) tak Shrek tuším 3 (scéna jak někoho poblije dítě) a dalo by se pokračovat a hlavní záporák se psem jsou nápadně podobní těm z animáku Scoob. 0 procent ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Veľmi chabé animované predstavenie. Rozprávka plná infantilných scén, dosť značných nechutností, animácií na úrovni priemerného televízneho seriálu, nedotiahnutých a aj dosť zbytočných charakterov jednotlivých postavičiek a tiež aj nevýrazný hudobný podmaz. Asi som od toho nečakal nejako veľa, ale aj to málo ma sklamalo. V rámci žánru len trápny podpriemer, ktorý vo výsledku nemá čím zaujať. 30 % ()

Reklama

antolikopoli 

všetky recenzie používateľa

Tak to bola pecka... Viem si možno predstaviť ako to beží v telke niekde v detskej izbe kde sa nato nikto nepozerá. Rozhodne nezaživne nudná vec ktorú človek starší ako pol roka nemôže dopozerať. Sám som to nedal ani na štvrtý pokus a to sa považujem za celkového fanúšika animovaných filmov a podobné sračky ma väčšinou dokážu solidne zabaviť. 1/10 ()

Galéria (30)

Reklama

Reklama